News

Vodafone vine în ajutorul refugiaților ucraineni. Angajații companiei oferă cartele gratuite celor care trec granița din Ucraina în România

O companie de telecomunicații din România vine în ajutorul refugiaților ucraineni. Este vorba despre Vodafone, care oferă cartele gratuite tuturor celor care fug din calea războiului din Ucraina
26.02.2022 | 13:15
Vodafone oferă cartele gratuite refugiaților ucraineni.
ADVERTISEMENT

Vodafone vine în ajutorul refugiaților ucraineni. Angajații companiei se află la granița dintre Ucraina și România și oferă cartele gratuite tuturor celor care au fugit din calea războiului și au nevoie de tot sprijinul românilor.

Vodafone vine în ajutorul refugiaților ucraineni, cu cartele gratuite

Ucrainenii care au decis să se refugieze în România primesc ajutor din toate părțile, fie că vorbim despre guvern sau organizații nonguvernamentale, fie că vorbim despre companii sau oameni de rând.

ADVERTISEMENT

Empatia și umanitatea românilor a putut fi observată din plin în ultimele zile, odată cu venirea valului de refugiați ucraineni în țara noastră.

Un exemplu de umanitate dă și compania Vodafone, care dorește să fie alături de acești oameni disperați, ale căror vieți au fost distruse de război.

ADVERTISEMENT

Angajații Vodafone se află chiar în acest moment în vămi și oferă cartele gratuite tututor celor care intră în țară.

Ce spun reprezentanții companiei Vodafone

Vodafone a transmis și un comunicat de presă, pe pagina oficială de Facebook, prin care a explicat mai multe despre această inițiativă mai mult decât admirabilă.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții companiei românești de telecomunicații au precizat că, pe lângă oferirea de cartele gratuite refugiaților ucraineni, au pus la dispoziția clienților internet și minute gratuite către și dinspre Ucraina.

“Suntem alături de clienții noștri afectați de situația din Ucraina. Dacă ești abonat Vodafone, în perioada 25.02-05.03.2022 ai apeluri și SMS-uri internaționale gratuite către Ucraina, ca să ții legătura cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, clienții noștri aflați în roaming pe teritoriul Ucrainei beneficiază de internet și apeluri gratuite către orice destinație, până pe 5 martie inclusiv”, a transmis Vodafone, pe rețelele sociale.

Compania Vodafone, felicitată de oamenii din online pentru această inițiativă

Inițiativa companiei Vodafone, de a oferi sprijin refugiaților ucraineni, a fost bine primită de români.

Acest lucru poate fi observat și din reacțiile oamenilor la postarea făcută de Vodafone pe Facebook.

“Foarte bine că e cineva care-i susține cu mai mult decât o poză și text”, a scris un tânăr din Reșița, pentru reprezentanții Vodafone.

Multe alte mesaje cu felicitări au fost trimise la postarea companiei Vodafone în ceea ce privește oferta națională dedicată clienților, în această perioadă dificilă pentru cetățenii Ucrainei.

ADVERTISEMENT