Life

Vodafone, lovitură totală pentru RCS RDS şi Orange. Ce mișcare pregătește în fața concurenței. Se poate implica oricine

Vodafone a dat lovitura de grație concurenților de pe piață. Pregătește o schimbare care va schimba total mersul lucrurilor pe piață.
06.11.2023 | 20:36
Vodafone lovitura totala pentru RCS RDS si Orange Ce miscare pregateste in fata concurentei Se poate implica oricine
Vodafone a dat lovitura concurenților de pe piață. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vodafone are o ofertă extraordinară pentru parteneri, însă vestea nu va fi și pe placul concurenților de pe piață. Laura Spătaru, Consumer Sales Director Vodafone este cea care a făcut anunțul.

Vodafone, lovitură fără precedent pentru RCS RDS şi Orange

Laura Spătaru, Consumer Sales Director Vodafone a anunțat că rețeaua Vodafone vrea să-și extindă lanțul de francize, iar oferta pentru viitorii parteneri este una greu de trecut cu vederea.

ADVERTISEMENT

„Am început acum mai bine de un an o transformare dintr-o companie telco într-o companie de tehnologie. Concret, asta înseamnă că ne dorim să oferim conectivitate, dar și produse și soluții care să susțină clienții în educarea și accesul digital”, a dezvăluit Laura Spătaru la retailArena 2023, conform wall-street.ro. 

Compania Vodafone acționează atât în mediul online, cât și în cel offline- aici unde, în prezent, deține mai mult de 400 de magazine, proporii și francize. În ultima perioadă, au fost investite sume impresionante în rețeaua de retail, iar magazinele au trecut printr-un proces de rebranding.

ADVERTISEMENT

„Avem de până la 5 ori mai multe produse expuse, pe care clienții pot să le testeze – atât smartphone-uri, cât și electronice și electrocasnice mici, cum ar fi gadgeturi, routere. Oferim și consultanță în tehnologie”, a adăugat Laura Spătaru.

Ce condiții și avantaje are o franciză

Astfel că, luând decizia de a-și extinde lanțul de francize, Vodafone dă lovitura supremă concurenților de pe piață. „Am studiat așteptările clienților Vodafone și am observat că își doresc o experiență de încredere în magazinele noastre, o experiență memorabilă privind accesul la servicii și produse.

ADVERTISEMENT

Credem că un antreprenor local este foarte atent la nevoile clienților și își dorește să investească în asta pe termen lung, astfel că ne ajută să oferim această experiență în magazine”, a completat Laura Spătaru.

Astfel că, după ce testat și invenstit modelul de business, Vodafone a decis să caute parteneri de încredere, dornici, pasionați de tehnologie, alături de care să poată face acest pas.

ADVERTISEMENT

„Ce este important este că noi oferim un business la cheie, magazine cu un vad comercial deja format. Oferim magazine în operare în care practic antreprenorul trebuie să investească taxa de franciză și să aibă un capital circulant, adică să achite costurile cu angajații și chiria. Restul, lucrări civile, mobilă, produse, inclusiv investițiile în comunicare, țin de Vodafone”, a explicat reprezentanta companiei.

Business-ul vine la cheie, astfel că majoritatea antreprenorilor reușesc să-și acopere din prima lună cel puțin chheltuielile, iar condiția principală pentru doritori este implicarea.

„Credem foarte tare că trebuie să le ofere atenție clienților. Credem foarte tare în comunitatea locală pe care un antreprenor o poate dezvolta”, a mai spus Laura Spătaru.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat peste un om în viaţă. Bărbatul din Moldova fusese îngropat de viu de patru zile
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor