Life

Lovitură pentru RCS RDS. Ce mutare șoc a pregătit Vodafone. Toți clienții din România trebuie să știe

Lovitură pentru RCS RDS, după ultima mutare făcută de Vodafone. Ce trebuie să știe chiar acum toți clienții din România!
28.09.2023 | 14:58
Lovitura pentru RCS RDS Ce mutare soc a pregatit Vodafone Toti clientii din Romania trebuie sa stie
Lovitură pentru RCS RDS. Mutare șoc de la Vodafone. Foto Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lovitură pentru RCS RDS, după mutarea făcută de Vodafone. Ce trebuie să știe toți clienții din România!

Lovitură pentru RCS RDS. Mutare șoc de la Vodafone

Vodafone a făcut o mutare inteligentă pe piață, iar RCS RDS ar putea avea de suferit. În noua ofertă de toamnă, Vodafone a inclus și o ofertă foarte interesantă.

ADVERTISEMENT

Mai precis, este vorba despre faptul că pentru orice abonament ales de la Vodafone vei primi trei luni de HBO Max cadou.

Această ofertă poate să îi atragă pe mulți români și drept urmare să aleagă oferta Vodafone în detrimentul celei de la RCS RDS.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la abonamentele noi la care se cumpără și un telefon, clienții primesc asigurare de ecran timp de trei luni. Iar cei care fac un abonament și cumpără un ceas inteligent primesc trei luni incluse cu serviciul One Number.

„OneNumber este un serviciu care îți permite să folosești același abonament mobil pe mai multe dispozitive, cu doar 2 € extra la factură”, scrie Vodafone.

ADVERTISEMENT

„Oferta de toamnă la serviciile mobile include și 3 luni cu HBO Max cadou la orice abonament.

În plus, pentru orice abonament nou achiziționat împreună cu un smartphone, clienții primesc asigurare de ecran pentru 3 luni. Pentru orice abonament cumpărat cu smartwatch primesc 3 luni incluse pentru serviciul OneNumber”, a transmis compania.

Ce a mai anunțat Vodafone

Compania Vodafone a mai anunțat că se lansează și un nou portofoliu de abonamente mobile. Acestea includ și diverse voucheruri pentru a cumpăra telefoane inteligente.

ADVERTISEMENT

„Prin lansarea noului portofoliu de abonamente mobile, cu vouchere incluse pentru a facilita achiziția de smartphone-uri sau gadgeturi, Vodafone își reafirmă promisiunea EasyTech, de a democratiza accesul la tehnologie pentru toți românii.

Reducerile pentru tehnologie sunt disponibile atât pentru clienții Vodafone care doresc să își reînnoiască abonamentul, cât și pentru clienții noi”, este anunțul făcut de către cei de la Vodafone România.

ADVERTISEMENT
Tags: