News

Volodimir Zelenski și-a divulgat poziția și le-a dat adresa rușilor: ”Nu mi-e frică de nimeni”. Video

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, ținta numărul 1 a Moscovei, și-a divulgat poziția și le-a dat adresa rușilor. Liderul de la Kiev a ținut să demonstreze încă o dată că nu și-a părăsit țara.
08.03.2022 | 00:02
Volodimir Zelenski sia divulgat pozitia si lea dat adresa rusilor Nu mie frica de nimeni Video
ADVERTISEMENT

Volodimir Zelenski a postat un nou mesaj video pe site-urile de socializare în care ține să demonstreze, din nou, că nu și-a părăsit poporul în acest moment extrem de dificil.

Volodimir Zelenski s-a filmat de la birou și a dat adresa în care se află

Luni seara, liderul de la Kiev s-a filmat din nou din biroul său prezidențial. De această dată, Zelenski a surprins și imagini de la fereastră, dorind să arate că se află în Capitala Ucrainei, la locul său obișnuit de muncă.

ADVERTISEMENT

Președintele ucrainean nu se teme să-și dezvăluie adresa. În plus, acesta le spune rușilor că nu se teme de ei și va sta la Kiev atâta timp ”cât este nevoie pentru a câștiga acest război”.

”Stau în Kiev.
Pe strada Bankova.
Nu din ascunzătoare.
Și nu mi-e frică de nimeni.
Atât cât este nevoie pentru a câștiga acest război!”, se arată în textul care însoțește clipul video al președintelui Ucrainei.

ADVERTISEMENT


Bankova, strada amintită de Zelenski, este o stradă din centrul Kievului, situată în cartierul Lipki din districtul Pechersk. Cea mai mare parte a străzii este pietonală și închisă, deoarece găzduiește Administrația Prezidențială a Ucrainei și diverse reședințe oficiale.

Oficialii din Rusia l-au acuzat pe Zelenski că a fugit în Polonia

În urmă cu trei zile, Viaceslav Volodin, președintele Dumei de Stat din Rusia, declara că Volodimir Zelenski ar fi părăsit Ucraina și a fost evacuat în Polonia.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, liderul de la Kiev a venit cu o primă demonstrație că anunțul Moscovei este fals. Zelenski s-a filmat și atunci în biroul său din Kiev pentru a demonstra că nu a fugit.

”La fiecare două zile, apare un zvon care susține că am fugit din Ucraina. Kiev, Birou. Vedeți, sunt aici, la fața locului. Andriy Borysovych (n.r. Yermak, șeful Biroului Președintelui) este aici.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu a fugit. Lucrăm. Ne place să alergăm, dar acum nu mai avem timp pentru diverse antrenamente cardio, așa că muncim! Slavă Ucrainei!”, a spus președintele Ucrainei, într-un clip publicat pe contul său de Instagram, conform Ukrinform.

ADVERTISEMENT