News

Vova Cohn, prima reacție după tragedia din Italia: „Mai contează dacă era avionul meu?”. Ce spune despre miliardarul Dan Petrescu. Exclusiv

Vova Cohn, fost acționar la Dinamo, a oferit o primă reacție, în exclusivitate, pentru FANATIK, după moartea miliardarului Dan Petrescu, de care era apropiat.
03.10.2021 | 18:47
Vova Cohn prima reactie dupa tragedia din Italia Mai conteaza daca era avionul meu Ce spune despre miliardarul Dan Petrescu Exclusiv
Vova Cohn, prima reacție după tragedia din Italia: „Mai contează dacă era avionul meu?”. Ce spune despre miliardarul Dan Petrescu. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Potrivit presei din Italia, miliardarul Dan Petrescu a murit duminică, 3 octombrie, după ce avionul în care acesta se afla s-a prăbușit la Milano. FANATIK a aflat că în aeronavă se mai aflau soția, Regina, și unicul lor fiu, de 35 de ani, dar și un grup de cinci prieteni.

Informaţia nu a fost, încă, confirmată de autorităţile din România. Însă, din primele informații, reiese că pilotul avionului era chiar miliardarul în vârstă de 68 de ani.

ADVERTISEMENT

Martorii susțin că aeronava, un model Pilatus PC 12, care se îndrepta către Sardinia, a luat foc în aer, la puțin timp după decolare.

FANATIK a aflat mai multe dectalii despre incident

Vova Cohn, prima reacție după tragedia din Italia

Vova Cohn, un apropiat al lui Dan Petrescu, a oferit pentru site-ul nostru o primă reacție după presupusul deces al miliardarului român. Acesta nu a dorit să confirme sau să infirme informația conform căreia avionul, care s-a prăbușit, era deținut de el și Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Bună ziua, domnule Cohn!

– Bună ziua! Dacă doriți să vorbim despre Dan Petrescu, menționați știrile pe care le vedeți la italieni. Este singura sursă 0, care știe exact ce s-a întâmplat. Eu sunt în București, nu știu ce s-a întâmplat. Am citit și eu de pe site.

Este adevărat că avionul, în care se află Dan Petrescu, era deținut și de dumneavoastră?

– Nu contează. Mai contează dacă era sau nu era al meu?

Dumneavoastră cum ați primit vestea morții lui Dan Petrescu? Știu că erați apropiat de el.

– Relația mea personală cu el nu vă privește. La revedere!

Dan Petrescu, unul dintre cei mai bogați români

Dan Petrescu era considerat unul dintre cei mai bogați români, averea acestuia fiind estimată la trei miliarde de euro. Omul de afaceri a plecat în Germania înainte de 1989, însă s-a întors în țara natală după Revoluție.

ADVERTISEMENT

Acesta și-a obținut averea din investiții în imobiliare și a fost partener de afaceri cu Ion Ţiriac.

Incidentul șocant este legat de o coincidență stranie. Aeronava căzut la intersecția străzilor „Marignano” și „8 ottobre 2001” din San Donato Milanese. Numele „8 ottobre 2001” a fost acordat în amintirea unui alt dezastru aviatic.

ADVERTISEMENT

Pe 8 octombrie 2001, un avion Boeing și un Cessna s-au ciocnit pe aeroportul din Milano. 118 persoane au decedat în acea tragedie.

ADVERTISEMENT
Tags: