Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Vrea să ajungă cel mai bun fundaș din lume. Ca van Dijk, ca Chiellini”. Țelul lui Drăgușin a fost dezvăluit!

Radu Drăgușin are planuri mărețe la Tottenham. Florin Manea a dezvăluit la Fanatik SuperLiga că noul stoper al londonezilor vrea să ajungă cel mai bun fundaș central din lume.
22.01.2024 | 22:07
Vrea sa ajunga cel mai bun fundas din lume Ca van Dijk ca Chiellini Telul lui Dragusin a fost dezvaluit
„Vrea să ajungă cel mai bun fundaș din lume. Ca van Dijk, ca Chiellini” Țelul lui Drăgușin a fost dezvăluit! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin (21 de ani) vrea să devină cel mai bun fundaș central din lume. Florin Manea a dezvăluit visul fundașului într-o ediție de colecție FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Radu Drăgușin, pe urmele lui van Dijk și Chiellini

Tottenham a plătit 25.000.000 de euro pentru transferul lui Radu Drăgușin de la Genoa. Cu bonusuri, suma poate ajunge la 31.000.000 de milioane de euro. Este cel mai scump transfer din istorie pentru un fotbalist român.

ADVERTISEMENT

„La un momentdat ne uitam la imagini la toate atingerile lui în timpul meciului. Deja juca meci de meci titular în Serie B. I-am zis ‘Băi, mi-e rușine să te mai corectez. Eu nu am jucat la nivelul tău, am jucat la Bistrița, m-am lăsat repede’.

Zice ‘Nu, Florine, trebuie să mă corecteziă, că eu trebuie să ajung cel mai bun fundaș din lume și orice detaliu contează’. Ăsta e țelul lui, să fie cel mai bun fundaș central din lume, ca van Dijk.

ADVERTISEMENT

Nu are niciun idol, dar față de Chiellini a avut o afinitate. Vrea să fie cel mai bun fundaș central din lume”, a declarat Florin Manea, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe FANATIK.RO.

Sacrificiile familiei Drăgușin. „Maică-sa și-a luat trei servicii”

Pentru a ajunge la cel mai înalt nivel, Radu a fost extrem de susținut de către familie, care a făcut eforturi imense. „La sacrificiile pe care le-au făcut… merită. A fost o familie normală, mama lui a tras foarte tare pentru el. Aveau câte două servicii. Nu au fost amărâţi, adică nu îi lipsea nimic, dar înţelegeţi ce spun. 

ADVERTISEMENT

Ai lui sunt divorţaţi de când Radu era mai micuţ, vreo 9 ani. Şi a rămas cu mama. Şi cu tatăl său are o relaţie extraordinară. Dar el a rămas cu mama. Au fost părinţi care chiar dacă s-au despărţit, au avut grijă de copil. 

Nu ştiu dacă nu avea vreo trei job-uri, mama. Era la baschet şi arbitră şi… Toţi s-au sacrificat. Părinţii, de obicei se sacrifică pentru copii. Dar pentru Svetlana trebuie să îi dau un plus”, a adăugat Manea.

ADVERTISEMENT

“A incercat cineva sa te desparta de Radu Dragusin?!” | REACTIA lui Florin Manea