Sport

Radu Drăguşin a debutat pentru Tottenham în Premier League! Fanii l-au cerut de la pauză: “Romero e groaznic!”

Radu Drăguşin a început pe bancă meciul dintre Tottenham şi Manchester Untied. Fundaşul român a intrat în finalul meciului cu "diavolii".
14.01.2024 | 19:41
Radu Dragusin a debutat pentru Tottenham in Premier League Fanii lau cerut de la pauza Romero e groaznic
Radu Drăguşin a debutat pentru Tottenham în Premier League! Fanii l-au cerut de la pauză: "Romero e groaznic!"
ADVERTISEMENT
14-01-2024
18:21

Radu Drăguşin a debutat în Premier League!

Radu Drăguşin a debutat în Premier League. Fundaşul român a fost trimis în teren în minutul 85 al meciului cu Manchester United în locul lui Skipp. Fundaşul central van de Ven a ieşit şi el accidentat.

Este al 16-lea român care evoluează în Premier League. În contractul lui Drăguşin este stipulată o primă de 6000 de euro pentru fiecare meci jucat în campionatul Angliei. 

Radu Drăguşin a devenit în această săptămână cel mai scump român transferat vreodată. Tottenham a plătit 26 de milioane de euro celor de la Genoa, iar fundaşul român va avea un salariu de 3 milioane de euro anual.

Fanii lui Tottenham îl cer pe Drăguşin după două goluri marcate de Manchester United

Drăguşin este rezervă la primul său meci pentru Tottenham. Fundaşul român a fost lăsat pe bancă de Ange Postecoglou la confruntarea de pe Old Trafford, cu Manchester United, unde cuplu de fundaşi este van de Ven şi Romero.

ADVERTISEMENT

Argentinianul Romero s-a refăcut recent după o accidentare, dar a fost preferat de managerul lui Tottenham în locul lui Drăguşin. Doar că Manchester United a marcat de două ori în prima parte, fapt care a declanşat furia fanilor lui Spurs.

Hojlund a deschis scorul în minutul 5 al meciului, după ce a profitat de o eroare a defensivei lui Tottenham. La faza golului doi, Romero a stat departe de Rashford, care l-a executat pe Vicario, scorul fiind 2-1 la pauză.

ADVERTISEMENT

“Romero e groaznic. Băgaţi-l pe Drăguşin”

Pe reţelele de socializare, fanii îl cer în teren imediat pe Radu Drăguşin, spunând că Romero nu este refăcut şi nici van de Ven nu face un meci grozav în centrul defensivei. Pe Twitter a apărut o avalanşă de comentarii:

“Romero e groanznic, Skipp e inutil. Băgaţi-l pe Drăguşin”, “Treceţi-l pe bancă pe van de Ven şi băgaţi-l pe Drăguşin în teren”, “Să intre Drăguşin până nu se face 3-1”, sunt doar câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Spurs l-ar prefera şi la mijloc în locul lui Skipp!

Unii fani îl cer pe Drăguşin la centrul terenului, în locul lui Skipp, care nu a făcut o primă parte foarte bună pe Old Trafford: “Mai bine îl văd la mijloc pe Drăguşin decât pe Skipp. Patetic”, e comentariul unui fan furios.

În pauza meciului au apărut sute de comentarii pe reţelele de socializare care îl cer pe Radu Drăguşin în teren: “E momentul să intre Drăguşin”. Tottenham a avut un joc defensiv slab în prima parte, United reuşind să înscrie la fazele periculoase.

ADVERTISEMENT

Radu Drăguşin a semnat în această săptămână un contract valabil până în 2029 cu Tottenham. Este al 16-lea român transferat în Premier League.

ADVERTISEMENT