Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sacrificiile familiei Drăgușin. „Maică-sa și-a luat trei servicii. Mi-a cerut un singur lucru: băiatul să fie fericit!”

Familia lui Radu Drăguşin a făcut multe sacrificii ca băiatul să poată creşte fără să îi lipsească nimic. Mărturia emoţionantă a lui Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA.
22.01.2024 | 19:40
Sacrificiile familiei Dragusin Maicasa sia luat trei servicii Mia cerut un singur lucru baiatul sa fie fericit
Sacrificiile familiei Drăgușin. „Maică-sa și-a luat trei servicii. Mi-a cerut un singur lucru: băiatul să fie fericit!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Drăguşin a devenit în ianuarie 2024 cel mai scump fotbalist român transferat vreodată. Tottenham a plătit 26 de milioane de euro celor de la Genoa pentru această mutare, iar fundaşul va câştiga 3 milioane de euro anual.

Sacrificiile familiei Drăgușin. „Maică-sa și-a luat trei servicii”

Agentul Florin Manea a povestit la FANATIK SUPERLIGA ce sacrificii a făcut familia lui Radu Drăguşin pentru a nu-i lipsi nimic fotbalistului, dar şi mesajul emoţionant al mamei, Svetlana Simion:

ADVERTISEMENT

“La sacrificiile pe care le-au făcut… merită. A fost o familie normală, mama lui a tras foarte tare pentru el. Aveau câte două servicii. Nu au fost amărâţi, adică nu îi lipsea nimic, dar înţelegeţi ce spun. 

Ai lui sunt divorţaţi de când Radu era mai micuţ, vreo 9 ani. Şi a rămas cu mama. Şi cu tatăl său are o relaţie extraordinară. Dar el a rămas cu mama. Au fost părinţi care chiar dacă s-au despărţit, au avut grijă de copil. 

ADVERTISEMENT

Nu ştiu dacă nu avea vreo trei job-uri, mama. Era la baschet şi arbitră şi… Toţi s-au sacrificat. Părinţii, de obicei se sacrifică pentru copii. Dar pentru Svetlana trebuie să îi dau un plus. 

“Ştii ce mi-a spus Svetlana Simion: «Vreau doar ca băiatul meu să fie fericit”

Merită ce i se întâmplă lui Radu. În continuare se sacrifică. Pe mine mă supără câteodată. O să mă certe că spun asta. Dar dacă merge pe undeva îi lasă lui Radu bani pentru bilete.

ADVERTISEMENT

Ştii ce mi-a spus Svetlana Simion: «Vreau doar ca băiatul meu să fie fericit. Nu mă interesează ce salariu îi faci, nu mă interesează unde îl duci. Vreau când mă uit la băiatul meu să îi văd zâmbetul pe faţă»,

Aşa mi-a spus. Este emoţionant şi îmi dau lacrimile când mă gândesc. Ea mi-a spus doar atât, nu bani, nu nimic”, a spus Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Radu Drăguşin a debutat în tricoul lui Tottenham. El a evoluat 11 minute în confruntarea de pe Old Trafford cu Manchester United, încheiată la egalitate, scor 2-2.

Ce sacrificii a făcut familia lui Drăguşin

ADVERTISEMENT