News

Vremea în București sâmbătă, 22 septembrie: temperaturi calde

21.09.2018 | 18:46
Vremea in Bucuresti sambata 22 septembrie temperaturi calde
ADVERTISEMENT

Prognoza meteo în București pentru ziua de sâmbătă, 22 septembrie, se anunță foarte frumoasă. Cei din Capitală se vor putea bucura de o zi de weekend cu temperaturi spectaculoare pentru perioada în care ne aflăm. Se pare că de săptămâna viitoare temperaturile se vor schimba radical.

Vremea din 22 septembrie va fi ușor instabilă. Ploile își vor face în sfărșit apariția, potrivit sezonului toamnei. Acestea pregătesc terenul pentru valul rece ce va luat stăpânire tot teritoriul.

ADVERTISEMENT

Prognoza meteo 22 septembrie în București

Vremea în București sâmbătă, 22 septembrie: temperaturi calde
Bucureștenii se vor bucura în continuare d etemperaturile unei veri târzii. Prima zi de weeken din această săptămână va avea grade peste normalul sezonului rece care abia a început

Vremea în Capitală va fi ușor instabilă, dar va avea temperaturi mari petru perioada aceasta, peste normalul sezonului toamnei. Potrivit ANM, începutul de weekend va fi frumos. Căldura persistă în partea de sud a țării. În zonele de vest, centru și nord, chiar din a doua jumătate a zilei, va intra un front rece.

ADVERTISEMENT

Din păcate nu va fi singur, Vântul va fi acompaniat de ploi pe arii relativ extinse. Cantitățile însemnate de apă nu sunt prognozate, în afaă de zona de munte, unde se anunță apariția de până la 10-15 mm. Resimțirea temperaturilor potrivite sezonului rece care abia a început se va face în primă fază în sudul țării.

Vremea în București sâmbătă, 22 septembrie: temperaturi calde
Ultimele temperaturi calde pentru cei din Capitală. Aceștia se bucură azi, sâmbătă, de ultimele clipe călduroase, iar ușor se va face trecerea la gradele normale pentru sezonul toamnei

Din fericire, precipitațiile vor fi puține, Carpații Meridionali urmează să alcătuiască un adevărat baraj împotriva unor posibile formațiuni noroase.

ADVERTISEMENT

Prima zi de weekend, ultimele temperaturi bune

Prognoza pentru cei din Capitală se anunță foarte frumoasă. Temperaturi calde, vânturi puține, fără urme de precipitații. Cer parțial înnorat, dar fără griji! În prima jumătate a zilei de weekend, vom avea maxima de 29 de garde Celsius care se vor simți ca 30 de grade. Posibilitatea precipitațiilor este aproape inexistentă. Vânturile vor veni din direcția sudului cu 7 km/h, iar rafalele vor fi de 11 km/h. Noaptea va aduce 14 grade Celsius, care se vor simți ca 13 grade Celsius. Posibilitatea precipitațiilor este de 68%. Vânturile vin dispre nord-vest cu 9 km/h, cu rafale de 15 km/h. Săptămâna viitoare, temperaturile nu vor depăși maximele de 17 și 21 de grade Celsius. acesta este primul semn al apariției toamnei. Zilele încep să scadă și devin tot mai reci, culminând solistițiul de iarnă.

Tags: