Life

Ce a făcut Vulpița de la Acces Direct la o săptămână după ce a născut. Veronica Stegaru a trecut prin momente grele

Ce a făcut Vulpița de la Acces Direct la o săptămână după ce a născut. Aceasta a dat naștere unui băiețel și a trecut prin momente greu de imaginat.
26.07.2023 | 07:44
Ce a facut Vulpita de la Acces Direct la o saptamana dupa ce a nascut Veronica Stegaru a trecut prin momente grele
Vulpița de la Acces Direct, clipe grele după ce a născut. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Ce a făcut Vulpița de la Acces Direct la doar câteva zile după ce a născut. Veronica Stegaru a trecut prin niște momente foarte grele.

Vulpița de la Acces Direct, clipe grele după ce a născut

Vulpița de la Acces Direct a născut al treilea copil acum o săptămână, dar a trecut prin momente foarte stresante. Aceasta chiar a crezut că îi va fi luat fiul de lângă ea!

ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru a ajuns cu fiul ei într-un centru pentru ocrotirea mamei și copilului. Aceasta a fost părăsită de Viorel chiar în spital și el i-a interzis să se mai ducă acasă.

Așa că Vulpița s-a văzut singură cu un copil, fără casă și vreun sprijin. Ea nu s-a putut întoarce nici acasă la mama ei, unde condițiile nu sunt cele mai bune pentru un copil.

ADVERTISEMENT

Oamenii nu au rămas indiferenți la situația grea a tinerei făcute celebre de Acces Direct și i-au oferit ajutor. Astfel, ea a ținut să le mulțumească celor care au intervenit pentru ea și i-au donat haine și nu numai.

Astfel, aceasta a intrat pe Tiktok și le-a mulțumit tuturor oamenilor cu suflet mare care nu au lăsat-o la greu.

ADVERTISEMENT

Vulpița, viața grea cu soacra

Vulpița a rezolvat cel puțin pentru moment situația dificilă, dar lucrurile vor fi mai grele pentru ea, având în vedere că mai are doi copii de crescut, care probabil au rămas cu Viorel Stegaru.

Nu este prima dată când cei doi se ceartă cu scandal, așa cum o făceau și la Acces Direct, când au devenit și faimoși pentru relația lor buclucașă.

ADVERTISEMENT

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții.

Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea (…) Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, spun oamenii din sat, potrivit presei locale.

ADVERTISEMENT
Tags: