Life

Vulpița de la Acces Direct, mamă din nou. Tânăra a născut al treilea copil

Vulpița de la Acces Direct, în culmea fericirii. Tânăra a devenit mamă pentru a treia oară alături de soțul său, Viorel Stegaru.
14.07.2023 | 09:35
Vulpita de la Acces Direct mama din nou Tanara a nascut al treilea copil
Vulpița de la Acces Direct, în culmea fericirii. Tânăra a devenit mamă pentru a treia oară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vulpița de la Acces Direct a anunțat că este mamă din nou. Tânăra din Vaslui a născut al treilea copil, după ce în urmă cu mai bine de 10 ore anunța că este pregătită și că a ajuns la spital, pe mâinile cadrelor medicale.

Vulpița de la Acces Direct, în culmea fericirii. Tânăra a devenit mamă pentru a treia oară

Vulpița de la Acces Direct, pe numele din buletin Veronica Stegaru, este în culmea fericirii. Tânăra a devenit mamă pentru a treia oară. Fosta vedetă a postului de televiziune Antena 1 mai are o fată și un băiat împreună cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Femeia din comuna Blăgești, județul Vaslui, și-a anunțat fanii din social media că minunea s-a întâmplat. Nașterea vine la numai câteva luni de când împărtășea vestea că va mai aduce pe lume un copil.

„Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e”, a scris Vulpița de la Acces Direct pe pagina de Instagram, acolo unde a distribuit și o imagine din spital alături de un bărbat. Cel mai probabil este vorba de medicul care a ajutat-o să nască.

ADVERTISEMENT

„Naștere ușoară, Vero”, este urarea primită de la jurnalista Doina Stina care a păstrat legătura cu tânăra din județul Vaslui. Reporteița de la Antena 1 a mers de multe ori în vizită la Veronica Stegaru cu diverse lucruri.

Vulpița de la Acces Direct, viață grea la Vaslui

Vulpița de la Acces Direct duce o viață grea la Vaslui, unde s-a întors după o perioadă petrecută în Capitală. Tânăra nu a reușit să-și facă un viitor în București și a revenit în satul natal, locuind cu părinții soțului său.

ADVERTISEMENT

Soacra nu prea o are la inimă și îi ia telefonul adesea să nu mai intre pe Internet și să nu mai vorbească cu alți bărbați. Fosta vedetă de la Antena 1 nu este lăsată să meargă nici măcar în vizită la părinții săi, spun localnicii.

„Era odată la fântână și au întrebat-o: «măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune». Iar ea a zis că nu a mai vrut să stea. Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea.

ADVERTISEMENT

Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, spuneau vecinii Vulpiței de la Acces Direct în urmă cu ceva vreme, înainte să se afle că va deveni mamă pentru a treia oară, conform substantial.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: