Life

Vulpița, criticată după ultima postare pe Instagram. Cât de mult a slăbit soția lui Viorel

25.11.2020 | 12:19
Vulpita criticata dupa ultima postare pe Instagram Cat de mult a slabit sotia lui Viorel
ADVERTISEMENT

Soții Stegaru au traversat o perioadă dificilă după ce au fost nevoiți să plece din Blăgești și să se mute la casa lor. Deși este însărcinată în trei luni, Vulpița a slăbit foarte mult, probabil din cauza stresului acumulat în ultimele săptămâni, iar fanii nu au ezitat să o critice. 

Viorel și soția lui au părăsit locuința din Blăgești din cauza soacrei Vulpiței, care o critica pe tânără că bebelușul pe care îl poartă nu este al partenerului ei de viață. Cei doi soți au pus piciorul în prag și s-au mutat într-o nouă casă, de data aceasta la Buzău.

ADVERTISEMENT

Soții Stegaru nu au scăpat de probleme nici aici, mai ales în ultimele zile, când Vulpița a acuzat-o pe vecina lor, Iasmina, că îi face ochi dulci lui Viorel.

Vulpița, criticată după ultima postare pe Instagram. Cât de mult a slăbit soția lui Viorel

Veronica Stegaru a slăbit foarte mult în ultima perioadă și este greu de crezut că poartă un copil în pântece la această greutate. Cei care o urmăresc pe rețelele sociale au observat imediat acest detaliu și au criticat-o pentru kilogramele pierdute, fiind riscant pentru făt ca mama să fie atât de slabă.

ADVERTISEMENT

Majoritatea reacțiilor pe care le-a primit au fost negative, iar urmăritorii nu s-au abținut de la jigniri și comentarii critice la adresa ei.

Mai mulți internauți nu au întrebat-o de ce a ajuns așa și dacă se simte rău, ci au preferat să o critice pentru aspectul fizic. „Pantofii îți sunt mai mari cu vreo 2 mărimi”, „Te cam strâng pantofii ăia Vulpitzo”, „Sandalele sunt ca să îți vină și la anu’?”, „Ai ajuns iar sărăcie”, „Mai bine ștergi postarea asta că nu o ieșit bine și primești prea mult hate”, „Nu vă mai plătesc ăștia de ai ajuns atât de slabă?”, au fost câteva dintre comentariile răutăcioase.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial)


Vulpița a izbucnit în lacrimi din cauza vecinei sale, Iasmina, pe care a acuzat-o că s-ar fi dat la soțul ei. Femeia s-a oferit să-i ajute cu mutarea în noua lor casă, însă soția lui Viorel este o fire geloasă și a înțeles cu totul altceva.

Astfel, Vulpița a spus că nu mai are nevoie de ajutor și că vrea să facă totul singură. Nervii ar putea fi puși pe seama sarcinii, însă nu este prima dată când tânăra are o criză de gelozie.

ADVERTISEMENT

„Vreau să fac singură, nu am nevoie de ajutor. Eu și cu Viorel. M-a deranjat vizita. Nu știu cine face ochi dulci. Cred că Viorel ar defila cu ea pe stradă. Nu m-am dus să mă plimb prin sat să văd dacă are bărbați”, au fost cuvintele Veronicăi.

ADVERTISEMENT