Life

Vulpița de la Acces Direct a confirmat că este însărcinată

09.10.2020 | 12:13
Vulpita de la Acces Direct a confirmat ca este insarcinata
ADVERTISEMENT

Vulpița de la Acces Direct este însărcinată pentru a doua oară și vestea a venit în urmă cu o zi din partea lui Viorel, soțul ei. Tânăra din Blegești a confirmat și ea sarcina și le-a oferit și alte câteva detalii celor din public.

Viorel a povestit într-o intervenție în direct în emisiunea Mirelei Vaida că în familia lor se va mai naște un copil. Cei doi mai au o fetiță de câțiva anișori și se vor bucura iarăși de ipostaza de proaspeți părinți.

ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru traversează o perioadă foarte fericită din viața ei, fiind însărcinată pentru a doua oară, la vârsta de 23 de ani. Între ea și Viorel există o diferență de vârstă de peste un deceniu și au împreună o fetiță de aproape 3 ani. Mariajul lor este unul care le-a fost prezentat celor din public în mod amplu, odată cu edițiile de la Acces Direct, relația lor fiind în desfășurare de peste 5 ani.

Vulpița de la Acces Direct a confirmat sarcina și va deveni mămică a doua oară

Vupița de la Acces Direct le-a mărturisit și ea fanilor că este gravidă pentru a doua oară. Sarcina se desfășoară normal și în prezent cei doi soți din Blegești sunt în culmea fericirii.

ADVERTISEMENT

Viorel a făcut marele anunț în direct la Acces Direct, printr-o intervenție telefonică, susținând și câte luni de sarcină are soția lui. Vulpița le-a făcut o mare surpriză și urmăritorilor din mediul online. Tânăra cunoscută pentru aparițiile sale în emsiunea Mirelei Vaida s-a arătat foarte emoționată și le-a prezentat fanilor o poză cu ecografia care confirmă sarcina.

Mai mult, bărbatul din Vaslui anunțase că își va duce soția la un control pentru a vedea și cum a evoluat sarcina ei, dar și că Vulpița efectuase câteva teste de sarcină înainte să aibă confirmarea de la specialist.

ADVERTISEMENT

Imaginea cu ecografia bebelușului poate fi văzută și în continuare și a fost publicată de către Veronica Stegaru pe contul ei oficial de Instagram. Cei doi soți au încetat colaborarea cu postul Antena 1 și nu au mai fost văzuți la TV de peste o lună de zile. Însă, aceștia îi țin pe cei din public la curent cu tot ceea ce fac prin intermediul a diverse postări inedite.

Vulpița de la Acces Direct a confirmat că este însărcinată, după ce Viorel a dat marea veste, în direct
Vulpița a confirmat că este însărcinată și le-a arătat tuturor și o ecografie

“DA! Sunt însărcinată și suntem foarte fericiți. Mulțumim tuturor pentru mesaje!”, a scris Vulpița Veronica în dreptul pozei de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

“Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră (n.r.: Mirela). Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, a povestit Viorel Stegaru, în direct la Acces Direct.

ADVERTISEMENT