Life
notix pixel id

Vulpița de la Acces Direct a confirmat că este însărcinată

09.10.2020 | 12:13
Vulpița de la Acces Direct a confirmat că este însărcinată
Vulpița de la Acces Direct și Viorel vor deveni părinți pentru a doua oară
ADVERTISEMENT

Vulpița de la Acces Direct este însărcinată pentru a doua oară și vestea a venit în urmă cu o zi din partea lui Viorel, soțul ei. Tânăra din Blegești a confirmat și ea sarcina și le-a oferit și alte câteva detalii celor din public.

Viorel a povestit într-o intervenție în direct în emisiunea Mirelei Vaida că în familia lor se va mai naște un copil. Cei doi mai au o fetiță de câțiva anișori și se vor bucura iarăși de ipostaza de proaspeți părinți.

Veronica Stegaru traversează o perioadă foarte fericită din viața ei, fiind însărcinată pentru a doua oară, la vârsta de 23 de ani. Între ea și Viorel există o diferență de vârstă de peste un deceniu și au împreună o fetiță de aproape 3 ani. Mariajul lor este unul care le-a fost prezentat celor din public în mod amplu, odată cu edițiile de la Acces Direct, relația lor fiind în desfășurare de peste 5 ani.

ADVERTISEMENT

Vulpița de la Acces Direct a confirmat sarcina și va deveni mămică a doua oară

Vupița de la Acces Direct le-a mărturisit și ea fanilor că este gravidă pentru a doua oară. Sarcina se desfășoară normal și în prezent cei doi soți din Blegești sunt în culmea fericirii.

Viorel a făcut marele anunț în direct la Acces Direct, printr-o intervenție telefonică, susținând și câte luni de sarcină are soția lui. Vulpița le-a făcut o mare surpriză și urmăritorilor din mediul online. Tânăra cunoscută pentru aparițiile sale în emsiunea Mirelei Vaida s-a arătat foarte emoționată și le-a prezentat fanilor o poză cu ecografia care confirmă sarcina.

ADVERTISEMENT

Mai mult, bărbatul din Vaslui anunțase că își va duce soția la un control pentru a vedea și cum a evoluat sarcina ei, dar și că Vulpița efectuase câteva teste de sarcină înainte să aibă confirmarea de la specialist.

Imaginea cu ecografia bebelușului poate fi văzută și în continuare și a fost publicată de către Veronica Stegaru pe contul ei oficial de Instagram. Cei doi soți au încetat colaborarea cu postul Antena 1 și nu au mai fost văzuți la TV de peste o lună de zile. Însă, aceștia îi țin pe cei din public la curent cu tot ceea ce fac prin intermediul a diverse postări inedite.

ADVERTISEMENT
Vulpița de la Acces Direct a confirmat că este însărcinată, după ce Viorel a dat marea veste, în direct
Vulpița a confirmat că este însărcinată și le-a arătat tuturor și o ecografie

“DA! Sunt însărcinată și suntem foarte fericiți. Mulțumim tuturor pentru mesaje!”, a scris Vulpița Veronica în dreptul pozei de pe Instagram.

“Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră (n.r.: Mirela). Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, a povestit Viorel Stegaru, în direct la Acces Direct.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri