Life

Vulpița și Viorel au ajuns faliți: „Nu mai au bani deloc”. Revin la Acces Direct?

18.01.2021 | 14:46
Vulpita si Viorel au ajuns faliti Nu mai au bani deloc Revin la Acces Direct
Cei doi au dat cu piciorul tuturor oportunităților care li s-au ivit de-a lungul timpului. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Vremurile în care făceau scandal pe micul ecran și se lăfăiau în lux grație statutului de „vedete” sunt demult apuse. Vulpița și Viorel, căci despre ei vom vorbi în rândurile următoare, au ajuns la sapă de lemn de când Acces Direct a pus punct „telenovelei” lor.

Deși echipa emisiunii a avut grijă să le găsească nu doar o locuință, ci și locuri de muncă bine plătite, cei doi soți nu au făcut altceva decât să dea cu piciorul tuturor oportunităților care li s-au ivit de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

De altfel, nu puține au fost momentele în care Mirela Vaida le-a reproșat că s e lasă seduși de mirajul celebrității și uită că trebuie să muncească pentru a-și face un rost în viață. „Nu meritati nimic”, le-a transmis prezentatoarea TV, vizibil iritată de atitudinea lor.

Vulpița și Viorel au ajuns la sapă de lemn de când nu mai apar la TV

S-au lăfăit cât au putut, s-au dat mari, acum nu mai au bani deloc. Cred că nu mai au bani nici să-și plătească telefoanele, mi se pare că Acces Direct le plătea.

ADVERTISEMENT

Îi ajuta echipa cu bani, cu de toate. Aveau haine, mâncare. Chiar li s-a dat șansa să muncească, să-și câștige pâinea, pe lângă ce primeau, puteau face mai mult.

Dar ei sunt leneși și comozi și nu prea le place munca. Se mai duc așa, cu ziua, pe la unul sau pe la altul, dar mai mult de 50-100 lei pe zi nu câștigă, depinde ce muncă prestează.

ADVERTISEMENT

Viorel mai taie lemne, mai repară câte ceva. Veronica mai mergea la câmp când era vară, acum e iarnă, nu se mai muncește în agricultură”, a dezvăluit o apropiată a cuplului, potrivit wowbiz.ro.

Ce nume va purta viitorul bebeluș al cuplului?

Chiar dacă nu le merge deloc bine, Vulpița e hotărâtă să aducă pe lume cel de-al doilea copil și chiar a căzut de acord cu Viorel asupra numelui pe care îl va purta.

ADVERTISEMENT

Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina.

Este însărcinată două luni jumate. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască.

Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă va fi băiat îl va chema Radu, iar dacă va fi fetiță va purta două nume, Doința și Mirela”, a spus Viorel.

ADVERTISEMENT
Tags: