Life

Vulpița și Viorel Stegaru dau lovitura! Ce urmează să facă soții din Blegești la Acces Direct

14.08.2020 | 11:46
Vulpita si Viorel Stegaru dau lovitura Ce urmeaza sa faca sotii din Blegesti la Acces Direct
Vulpița și Viorel. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Vulăița și Viorel Stegaru sunt invitați permanenți de mai bine de șase luni la Acces Direct, unde au apărut cu diferite scandaluri, iar pe măsură ce audiența emisiunii creștea, producătorii găseau motive ca să- aducă în platou.

Totul până când cei doi soți s-au îmbolnăvit de coronavirus. Acum, Antena 1 are în plin să-i readucă în emisiunea care i-a consacrat.

ADVERTISEMENT

Show-ul TV va începe luni, 17 august, ora 17:00,iar din promo înțelegem că vin cu surprize noi.

Vulpița și Viorel Stegaru ies din izolare cu forțe proaspete

În urmă cu câteva săptămâni, cei doi soți din Blăgești au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus, iar după ei s-au mai îmbolnăvit și alte persoane din producțiaAcces Direct. Emisiunea a fost suspendată până când perioada de izolare va trece.

Astfel, după aceste săptămâni în care s-au văzut cu fanii lor doar pe Instagram, Vulpița și Viorel Stegaru revin la Acces Direct cu forțe proaspete.

ADVERTISEMENT

Antena 1 pregătește din 17 august noi surprize pentru telespectatori, iar cei doi soți din Blăgești sunt pe lista de invitați.  Veronica Stegaru a apărut la tv aproape zilnic cu diferite subiecte de interes național, iar printre acestea sunt certurile cu Viorel, soțul ei, dar și episoadele de infidelitate.

Între timp, ea a lansat și câteva melodii cu Axinte și Rafaelo, care au avut succes pe Youtube. Vulpița și Viorel Stegaru încearcă să rămână în topurile muzicale, de unde scot bani frumoși.

ADVERTISEMENT

Vulpița a devenit celebră după ce a apărut la Acces Direct împreună cu soțul ei. La început, ea era o mamă victimă care lansa acuzații grave asupra unui bărbat despre care spunea că a violat-o. Mai târziu, ea a mărturisit că, de fapt, bărbatul era amantul ei. În lunile ce au urmat, telenovela Vulpița și Viorel a prin roade și oamenii au fost eclipsați de aparițiile celor doi.

În prezent, Vulpița se bucură de popularitate, căci este activă pe rețelele de socializare, unde este urmărită de sute de mii de admiratori. Ea a postat imagini din izolare, după ce a fost depistată pozitiv coronavirus.

ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel Stegaru au o fetiță pe care au lăsat-o în grija mamei femeii din Moldova.