Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vulturar aruncă bomba: „Otele putea ajunge la FCSB înainte să semneze cu CFR Cluj” Ce s-a întâmplat

Florin Vulturar a aruncat bomba la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit că Philip Otele putea ajunge la FCSB înainte să semneze cu CFR Cluj.
12.04.2024 | 14:35
Vulturar arunca bomba Otele putea ajunge la FCSB inainte sa semneze cu CFR Cluj Ce sa intamplat
Vulturar aruncă bomba: „Otele putea ajunge la FCSB înainte să semneze cu CFR Cluj” Ce s-a întâmplat. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a manifestat interesul pentru Philip Otele, însă Neluțu Varga cere șase milioane de euro pentru titularul din Gruia. Florin Vulturar a dezvăluit că mijlocașul nigerian putea să ajungă gratis la FCSB, chiar înainte să semneze cu ardelenii.

Florin Vulturar aruncă bomba: „Otele putea ajunge la FCSB înainte să semneze cu CFR Cluj”

Se pregătesc transferuri pentru Champions League la FCSB, iar Gigi Becali anunță că una dintre țintele „roș-albaștrilor” este Philip Otele. Mijlocașul strălucește în tricoul celor de la CFR Cluj, iar patronul liderului din SuperLiga a negociat mutarea cu Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

Florin Vulturar a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit că Philip Otele putea ajunge la FCSB înaintea transferului la CFR Cluj. Impresarul a spus și de ce nu s-a realizat mutarea în Capitală a jucătorului liber de contract la acea vreme.

„Vorbesc în fiecare zi cu Gigi Becali. După meciul de la CFR se poate închide campionatul și părerea mea ar trebui să îți faci o strategie de transferuri acum, nu când se termină campionatul. Urmărim mai mulți jucători, îmi place să urmăresc jucători de calitate.

ADVERTISEMENT

Sper să putem aduce jucători de mare calitate, să te ajute în Europa. Am văzut un fotbal total în Portugalia, fotbalul a crescut mult în toate țările din Europa. Luxemburg și alte țări mici joacă un fotbal de nu mai înțelegi nimic.

Am vorbit de Otele când l-a luat Cluj, important este că nu s-a luat atunci. A crescut foarte mult, este un jucător bun. Neluțu știe cel mai bine ce are de gând, un jucător bun pentru campionatul României, dar poate fi și pentru Europa”, a dezvăluit Vulturar.

ADVERTISEMENT

„Prețul este imposibil pentru România, nu suntem la nivelul acesta”

Impresarul este de părere că Gigi Becali nu poate scoate din buzunar șase milioane de euro pentru transferul lui Otele la FANATIK SUPERLIGA. Show-ul poate fi urmărit pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„A fost o discuție, am discutat atunci și știam situația. Mai avea șase luni la UTA, nu mai știu exact de ce l-a luat. Pentru România este imposibil prețul (n.r. șase milioane de euro), nu este posibil. Nu suntem la nivelul în care să plătim peste un milion de euro, m-aș bucura să se vândă jucători cu 10, 15 milioane în afară.

ADVERTISEMENT

Depinde și ce o să fie la EURO, dacă o să avem un parcurs bun este posibil să deschidem ușa altor cluburi mai mari, să vindem jucători peste 10 milioane. FCSB are jucători care se pot vinde pe sume bune. Brighton tot cumpără din România, este posibil orice.

Pe Chindriș s-a făcut o ofertă de 600.000 de euro și după s-a vândut cu 50.000. Nu știu dacă mai joacă, i-am spus atunci că trebuie să se urce în trenul care oprește la tine în stație. Din păcate am avut dreptate la el”, a mai spus impresarul.

Otele la FCSB? DEZVALUIRI despre SUMA DE TRANSFER pe care ar putea PLECA de la CFR Cluj

ADVERTISEMENT