Fotbal international

Walter Zenga şi obiceiul său ciudat. În fiecare zi poartă alt model de mască. Foto

21.05.2020 | 14:55
Walter Zenga si obiceiul sau ciudat In fiecare zi poarta alt model de masca Foto
ADVERTISEMENT

Walter Zenga, fostul mare portar al Inter-ului şi al Italiei, precum şi ex-antrenorul celor de la Naţional, FCSB şi Dinamo în fotbalul românesc, este un personaj aparte aproape prin tot ceea ce face.

Walter Zenga a preluat-o înainte de pandemie pe Cagliari

Zenga a împlinit 60 de ani pe 28 aprilie 2020, aflându-se în Sardinia, la Cagliari, echipă pe care a preluat-0 cu câteva zile înainte ca fotbalul în Italia să fie oprit de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

În acest timp soţia, Raluca şi copiii lor, se află în Dubai, acolo unde i-a prins virusul şi i-a obligat să stea în casă, ţinând legătura cu Walter prin video.

A arătat pe Instagram modelele de măşti purtate

Zenga e foarte implicat în noua lui provocare, deşi spre deosebire de precedentele Catania, Palermo sau Crotone, unde a trăit fiecare meci la puls 120, cu ameninţarea retrogradării deasupra capului, în Sardinia trebuie doar să menţină echipa în zona liniştită a clasamentului în cele 12 etape rămase de jucat.

ADVERTISEMENT

Şi pentru a-şi mai umple timpul şi să arate că este într-adevăr imprevizibil, cel supranumit cândva Omul păianjen, a decis să posteze pe pagina sa de Instagram, zi de zi, câte un alt model de mască pe care îl poartă.

Modelul cu însemnele lui Cagliari e pe primul loc

Evident, că în topul preferinţelor figurează masca având însemnele lui Cagliari, echipa pe care a preluat-o în această iarnă, dar există şi un model cu cele trei culori din steagul Italiei.

ADVERTISEMENT
Walter Zenga şi obiceiul său ciudat. În fiecare zi poartă alt model de mască!. Foto: Instagram Zenga

Walter Zenga este nerăbdător să înceapă treaba în mod oficial, să se dea drumul la disputarea meciurilor, considerând că încercarea de a îngheţa sezonul aici ar fi o greşeală uriaşă.

În Italia s-ar putea relua Serie A pe 20 iunie

În Italia autorităţile s-au lăsat greu înduplecate să permită reluarea competiţiilor sportive, antrenamentele colective fiind permise abia din data de 18 mai şi nici acum nu se ştie cu siguranţă când se va juca prima etapă.

ADVERTISEMENT
Walter Zenga şi obiceiul său ciudat. În fiecare zi poartă alt model de mască!. Foto: Instagram Zenga

A existat o dată avansată de oficialii fotbalului de la Federaţie şi Liga Profesionistă, 13 iunie, dar ea a căzut ca urmare a decretului premierului Conte, care a interzis ca până pe 14 iunie să aibă loc orice manifestare sportivă.

ADVERTISEMENT