Foto. Icardi, aproape de o despărţire de Wanda Nara! Mesajele care anunţă ruptura

Gabriel Esanu   
in Fotbal international
02/02/2018, 00:12
Foto. Icardi, aproape de o despărţire de Wanda Nara! Mesajele care anunţă ruptura GALERIE FOTO

Icardi şi Nara au fost ambii prea ocupaţi în ultima perioadă, iar relaţia lor are serios de suferit. Cei doi sunt căsătoriţi din aprilie 2014, dar ultimele gesturi duc spre concluzia că divorţul ar fi iminent. Vezi imagini cu Wanda Nara în galeria foto

Icardi, 24 de ani, a renunţat de curând să mai urmărească postările soţiei sale, cu şapte ani mai în vârstă. Mişcarea de pe site-urile sociale a fost un prim semnal că problemele dintre cei doi sunt din ce în ce mai acute. Au urmat câteva postări pe care jurnaliştii din Italia şi din Argentina le consideră elocvente.

“Să poţi spune adio înseamnă să creşti”, a fost mesajul postat de Mauro Icardi, într-o perioadă în care soţia sa se afla în Buenos Aires, unde este implicată în mai multe activităţi de modeling. Răspunsul blondei a fost prompt: “Iubirea se măsoară în funcţie de distanţă”.

Relaţia dintre Mauro Icardi şi Wanda Nara a fost de la bun început una controversată. Blonda a fost căsătotită între 2008 şi 2013 cu Maxi Lopez, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Icardi în perioada în care cei doi jucau la Sampdoria. Din acel moment, partidele dintre genovezi şi Inter au fost numite Wanda Derby. La un meci direct din aprilie 2014, Lopez a refuzat să dea mâna cu Icardi.

Wanda Nara îi este şi impresar lui Icardi, care în 2017 a refuzat să negocieze un transfer la Real Madrid. Problemele matrimoniale par să-l afecteze pe argentinian şi la nivelul evoluţiilor. Super atacantul lui Inter, care este deja la cota 18 goluri în Serie A, are o singură reuşită în ultimele 5 meciuri. Iar echipa sa a ieşit, astfel, din lupta pentru titlu.

Wanda Nara are doi copii cu Mauro Icardi, dar şi alţi trei din precedenta căsătorie, cu Maxi Lopez.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.