Foto. Icardi, aproape de o despărţire de Wanda Nara! Mesajele care anunţă ruptura

mauro icardi, wanda nara, serie a, inter milano, despartire

Mauro Icardi şi soţia sa, Wanda Nara, sunt la un pas de despărţire. Problemele matrimoniale se văd şi pe teren, în Serie A, pentru vedeta lui Inter Milano.

Icardi şi Nara au fost ambii prea ocupaţi în ultima perioadă, iar relaţia lor are serios de suferit. Cei doi sunt căsătoriţi din aprilie 2014, dar ultimele gesturi duc spre concluzia că divorţul ar fi iminent. Vezi imagini cu Wanda Nara în galeria foto

Icardi, 24 de ani, a renunţat de curând să mai urmărească postările soţiei sale, cu şapte ani mai în vârstă. Mişcarea de pe site-urile sociale a fost un prim semnal că problemele dintre cei doi sunt din ce în ce mai acute. Au urmat câteva postări pe care jurnaliştii din Italia şi din Argentina le consideră elocvente.

"Să poţi spune adio înseamnă să creşti", a fost mesajul postat de Mauro Icardi, într-o perioadă în care soţia sa se afla în Buenos Aires, unde este implicată în mai multe activităţi de modeling. Răspunsul blondei a fost prompt: "Iubirea se măsoară în funcţie de distanţă".

Relaţia dintre Mauro Icardi şi Wanda Nara a fost de la bun început una controversată. Blonda a fost căsătotită între 2008 şi 2013 cu Maxi Lopez, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Icardi în perioada în care cei doi jucau la Sampdoria. Din acel moment, partidele dintre genovezi şi Inter au fost numite Wanda Derby. La un meci direct din aprilie 2014, Lopez a refuzat să dea mâna cu Icardi.

Wanda Nara îi este şi impresar lui Icardi, care în 2017 a refuzat să negocieze un transfer la Real Madrid. Problemele matrimoniale par să-l afecteze pe argentinian şi la nivelul evoluţiilor. Super atacantul lui Inter, care este deja la cota 18 goluri în Serie A, are o singură reuşită în ultimele 5 meciuri. Iar echipa sa a ieşit, astfel, din lupta pentru titlu.

Wanda Nara are doi copii cu Mauro Icardi, dar şi alţi trei din precedenta căsătorie, cu Maxi Lopez.