Sport

Wayne Rooney, adevăratul motiv pentru care îl consideră “GOAT” pe Messi! “Asta e diferența față de Ronaldo”

Wayne Rooney este de partea lui Lionel Messi în disputa cu Cristiano Ronaldo pentru titlul de „GOAT”. Fostul atacant englez l-a atacat din nou pe portughez.
18.02.2024 | 13:57
Wayne Rooney adevaratul motiv pentru care il considera GOAT pe Messi Asta e diferenta fata de Ronaldo
Wayne Rooney a explicat motivul pentru care l-a ales pe Messi pentru titlul de GOAT în disputa cu Ronaldo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Wayne Rooney a fost coechipier cu Cristiano Ronaldo la Manchester United. Totuși, fostul atacant englez a susținut mereu că Lionel Messi merită titlul de „GOAT – cel mai bun jucător din toate timpurile” în celebra dispută cu Cristiano Ronaldo.

Wayne Rooney, adevăratul motiv pentru care îl consideră “GOAT” pe Messi!

Wayne Rooney a declarat răspicat de-a lungul timpului că Lionel Messi merită titlul de „GOAT” în bătălia cu Cristiano Ronaldo. În 2012, fostul atacant în vârstă de 38 de ani scria pe Twitter că: „Pentru mine, Messi este cel mai bun din toate timpurile”.

ADVERTISEMENT

De altfel, Rooney și-a menținut alegerea și după triumful Argentinei de la Cupa Mondială 2022 cu Messi în prim-plan. Recent, fostul atacant de la Manchester United a vorbit despre disputa dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo și a venit cu un nou argument pentru care a ales să se situeze de partea argentinianului.

Wayne Rooney a pus gaz pe foc și a sugerat indirect că Lionel Messi este „mai puțin egoist decât Cristiano Ronaldo”. Format la academia lui Everton, Rooney susține că singurul obiectiv al lui Cristiano Ronaldo este să pună mingea în plasă.

ADVERTISEMENT

“Asta e diferența dintre Messi și Ronaldo”

„De exemplu, Cristiano Ronaldo, obiectivele lui sunt golurile. Lui Ronaldo nu-i pasă de nimic altceva, decât de goluri, asta e tot ce își dorește. În timp ce Messi, el vrea să participe la joc puțin mai mult. Presupun că asta spune Hazard, îi plăcea să joace – exact ca mine.

Am văzut ceva ce a spus Gary Neville de curând, că Alex Ferguson obișnuia să încerce întotdeauna să mă îndepărteze doar pentru că am vrut să joc fotbal. Și aș fi putut să fiu puțin mai egoist și să rămân sus, și poate aș fi marcat mai multe goluri.

ADVERTISEMENT

Dar am vrut să joc. Am vrut să mă bucur de joc și îmi imaginez că asta a vrut să spună Eden Hazard”, a declarat Wayne Rooney, citat de talksport.com. În declarațiile sale, Wayne Rooney face referire la Eden Hazard.

Eden Hazard, declarație surprinzătoare: „În termeni de fotbal pur, Ronaldo nu este mai bun decât mine”

Fostul star de la Chelsea și Real Madrid, Eden Hazard, a surprins pe toată lumea la începutul lunii februarie, când a spus că se simte un fotbalist mai bun decât Cristiano Ronaldo. În toamna anului trecut, fostul internațional belgian s-a retras la vârsta de doar 32 de ani.

ADVERTISEMENT

“Din punct de vedere individual, Lionel Messi probabil că este singurul mai talentat (n.r. decât mine). Mi-a plăcut să-l urmăresc când juca la FC Barcelona, este cel mai mare din istorie.

Este imposibil să-i iei mingea. Cristiano este un fotbalist mai mare decât mine, dar, în termeni de fotbal pur, nu cred asta”, spunea Eden Hazard.

ADVERTISEMENT