Sport

Wayne Rooney, replică dureroasă pentru Cristiano Ronaldo: „L-aș lăsa în afara lotului. Nu joacă pentru echipa sa de club”

Wayne Rooney are o relație rece cu Ronaldo. Antrenorul lui DC United a mărturisit pentru o televiziune indiană că l-ar lăsa în afara lotului pe portughez.
21.11.2022 | 12:36
Wayne Rooney replica dureroasa pentru Cristiano Ronaldo Las lasa in afara lotului Nu joaca pentru echipa sa de club
Wayne Rooney i-a dat replica lui Cristiano Ronaldo după ce a fost pus la zid de starul lusitan. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Wayne Rooney și Cristiano Ronaldo au o relație tensionată în aceste momente. Starul portughez a oferit un interviu exploziv înainte de a pleca la naționala Portugaliei în care a criticat-o pe Manchester United și pe antrenorul Erik ten Hag. Wayne Rooney a fost, de asemenea, pus la zid de Ronaldo și a venit vremea ca fostul internațional englez să-i întoarcă replica.

Wayne Rooney i-a dat replica lui Cristiano Ronaldo: „L-aș lăsa în afara lotului”

Wayne Rooney a fost provocat la un joc de o televiziune indiană. Fostul jucător al lui Manchester United a trebuit să îi distribuie pe Lionel Messi, Harry Kane și Cristiano Ronaldo. Pe cine va numi „titular”, pe cine va trece „rezervă” și pe cine va lăsa „în afara lotului”.

ADVERTISEMENT

Wayne Rooney a răspuns convingător în primă fază și l-a numit titular pe Lionel Messi: „Nu am cum să nu încep cu Messi titular”, au fost cuvintele lui Wayne Rooney. Ulterior, pe banca de rezervă, Wayne Rooney l-a numit pe Harry Kane. „L-aș pune pe banca de rezerve pe Kane”, a continuat Wayne Rooney.

În ceea ce privește ultima alegere, Wayne Rooney și-a argumentat răspunsul și l-a exclus pe Cristiano Ronaldo din lot. „Pe Ronaldo l-aș lăsa în afara lotului… El nu joacă pentru echipa sa de club”, a încheiat Wayne Rooney.

ADVERTISEMENT

Contre între Cristiano Ronaldo și Wayne Rooney

Cristiano Ronaldo i-a oferit un interviu incendiar lui Piers Morgan în care a dezvăluit că persoane din cadrul lui Manchester United nu îl voiau la echipă. Următoarea țintă a lui Cristiano Ronaldo a fost Erik ten Hag, pe care lusitanul a mărturisit că nu-l respectă.

Pe lista lui Ronaldo și-a făcut apariția, la un moment dat, Wayne Rooney. Deși au fost colegi la Manchester United când Sir Alex Ferguson se afla pe banca „diavolilor roșii” relația dintre cei doi s-a tensionat.

ADVERTISEMENT

„E un jucător fantastic. El și Messi sunt, probabil, cei mai buni fotbaliști din istorie. Nu l-am criticat, am spus că trecerea timpului nu iartă pe nimeni și lui Cristiano îi este greu să înțeleagă asta. A acordat un interviu care a făcut înconjurul lumii. Unele comentarii au fost un pic bizare”, a spus Wayne Rooney după interviul lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, interviu exploziv înainte de plecarea la naționala Portugaliei. L-a atacat și pe Wayne Rooney

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea într-un interviu acordat lui Piers Morgan. Fostul atacant de la Real Madrid și Juventus i-a acuzat grav pe cei de la Manchester United, dar și pe Erik ten Hag, tehnicianul de pe Old Trafford. Nici Wayne Rooney nu a scăpat de cuvintele lui Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Fostul Balon de Aur a fost deranjat de criticile pe care i le făcea fostul internațional englez. „Mă simt trădat de Manchester United. Au încercat să mă forţeze să plec. Nu doar antrenorul, dar şi alte persoane din jurul clubului. Simt că sunt persoane care nu mă vor la Manchester United.

Nu doar sezonul acesta, cât şi în stagiunea trecută. Nu am respect pentru Erik ten Hag pentru că nici el, la rândul lui, nu-mi arată respect. Este simplu. Dacă nu eşti nici măcar antrenor, cum poţi să fii şeful lui Manchester United?

Nu am auzit niciodată de el. Nu am văzut nicio evoluţie la Manchester United de la plecarea lui Sir Alex Ferguson. Nu ştiu de ce mă critică atât de rău. Poate pentru că el şi-a terminat cariera şi eu încă joc la un nivel înalt. Nu o să spun că arăt mai bine ca el, ceea ce oricum este adevărat”, au fost cuvintele lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT