Fotbal intern

Wilfred Moke şi Harlem Gnohere, dialog savuros la miezul nopţii! Critici pentru Gigi Becali: “Nu merită acest tratament, dar nu sunt eu boss-ul!” Video

15.04.2020 | 12:49
Wilfred Moke si Harlem Gnohere dialog savuros la miezul noptii Critici pentru Gigi Becali Nu merita acest tratament dar nu sunt eu bossul Video
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus a blocat fotbalul din întreaga lume, astfel că mulţi fotbalişti apelează la reţelele de socializare pentru a sta de vorbă cu prietenii sau cu fanii. Wilfred Moke şi Harlem Gnohere au purtat un dialog savuros la mizeul nopţii pe Instagram, iar fostul fotbalist al FCSB-ului l-a criticat pe Gigi Becali.

Wilfred Moke a sărit în apărarea lui Harlem Gnohere: “Aşa merge la FCSB”

Harlem Gnohere a fost băgat în şomaj tehnic de Gigi Becali, iar Wilfred Moke, fostul său coleg de la FCSB, i-a sărit în apărare. Cei doi au stat de vorbă într-un clip video pe Instagram, iar fundaşul central de 33 de ani a criticat felul în care “Bizonul” este tratat de conducerea formaţiei roş-albastre.

ADVERTISEMENT

“Gnohere: Cine e cel mai bun atacant de la Steaua? (n.r. citeşte comentariul unui fan) Bizonescu.

Moke: “Bizonul” ne-a salvat de multe ori la FCSB şi eu cred că tratamentul pe care l-au avut cu el nu a fost bun. Asta e părerea mea. Nu a fost tratat bine, dar asta merge acolo. Nu sunt boss-ul de la FCSB.

Am jucat cu el şase luni şi de multe ori ne-a salvat. Am văzut performanţa lui, el e fratele meu. Niciodată nu a fost primul atacant de la FCSB, dar asta e mentalitatea de acolo. Dacă vrei să câştigi ceva, trebuie să joci cu cel mai bun. Acolo nu merge aşa, mai bine nu mai vorbesc.

ADVERTISEMENT

Gnohere: Mai bine aşa (n.r. începe să râdă).”

Wilfred Moke a dezvăluit cum a aflat că nu va mai juca la FCSB

Wilfred Moke a jucat în sezonul 2016-2017 la FCSB, după ce a fost transferat de la FC Voluntari. Fundaşul central congolez a bifat 36 de meciuri la formaţia roş-albastră, însă a plecat la Konyaspor în vara anului 2017. După trei ani, fotbalistul a dezvăluit cum a aflat că nu mai este fotbalist la FCSB.

“De unde am auzit că nu mai eram jucător la FCSB? Am văzut pe Instagram. Nimeni de la club nu m-a sunat, nici Becali”, a spus Wilfred Moke în timpul sesiunii video de pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Wilfred Moke a jucat la Konyaspor până în 2019, când s-a transferat la Ankaragucu. În timpul discuţiilor cu fanii, fundaşul central de 33 de ani a spus că şi-a reziliat contractul cu formaţia care ocupă penultimul loc în prima ligă din Turcia, fiind nemulţumit că nu a mai fost plătit.