News

Wizz Air suspendă zborurile spre trei destinații din Europa. Două dintre ele sunt foarte populare printre români

Wizz Air suspendă zborurile spre trei dintre destinațiile celebre din Europa. Două dintre ele erau apreciate de români, dar iată că rămân fără ele.
30.09.2023 | 09:48
Wizz Air suspenda zborurile spre trei destinatii din Europa Doua dintre ele sunt foarte populare printre romani
Wizz Air suspendă zborurile spre trei destinații din Europa. foto: Wizz Air / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Wizz Air suspendă zborurile spre trei destinații din Europa, dintre care două sunt foarte populare printre români.

Wizz Air suspendă zborurile spre trei destinații din Europa

Compania maghiară a decis suspendarea mai multor zboruri de la noi din țară. Toate acestea sunt zboruri care plecau din Cluj Napoca spre unele destinații populare.

ADVERTISEMENT

Schimbările vor intra în vigoare de la finalul lunii octombrie, iar toate destinațiile sunt din Europa. Cluj Napoca – Bari, Cluj Napoca – Catania și Cluj Napoca – Liverpool sunt cele trei zboruri care sunt suspendate de Wizz Air.

De asemenea, Wizz Air a decis suspendarea unui zbor din Arabia Saudită. Este vorba despre „Henri Coandă” (Otopeni) din București și Riad, capitala Arabiei Saudite.

ADVERTISEMENT

Aceasta ultimă rută către capitala Arabiei Saudite este suspendată de Wizz Air pe o perioadă nedeterminată.

În schimb, zborurile de pe celelalte trei rute vor fi reluate. Conform Boarding Pass, rutele către Liverpool, Bari și Catania vor fi din nou disponibile de la primăvară. Cel mai probabil ele se vor transforma în rute sezoniere.

ADVERTISEMENT

„Informația este mai veche. Pentru programul de iarnă au suspendat mai multe zboruri”, a declarat pentru monitorulcj.ro, David Ciceo, directorul general al aeroportului clujean.

Alte zboruri suspendate de Wizz Air

Wizz Air a suspendat și alte zboruri, tot din octombrie. Românii care voiau să zboare la Malmo, în Suedia, nu o vor mai putea face cu compania low cost maghiară, cel puțin nu din București.

ADVERTISEMENT

Destinația Malmo va mai fi accesibilă doar de pe aeroporturile Cluj Napoca, Belgrad (Serbia) și Gdansk (Polonia).

Este vorba despre anularea completă a cursei, la fel cum se întâmplă și în cazul altora. Astfel, zborurile din Malmo către aeroporturile din Tirana (Albania), Tuzla (Bosnia și Herțegovina), Ohrid, Skopie (Macedonia de Nord), Katowice, Varșovia (Polonia), Niș (Serbia) și Budapesta (Ungaria) vor fi anulate.

Un alt zbor anulat de Wizz Air a fost Cluj Napoca – Antalya.

ADVERTISEMENT