Life

Wizz Air renunță la zborurile pe o rută inaugurată recent. Românii din aceste orașe vor fi afectați

Wizz Air abandonează călătoriile către o destinație deschisă în urmă cu puțină vreme. Oamenii din aceste zone vor fi mâhniți.
13.03.2023 | 16:43
Wizz Air renunta la zborurile pe o ruta inaugurata recent Romanii din aceste orase vor fi afectati
Wizz Air abandonează călătoriile către o destinație deschisă în urmă cu puțină vreme. Oamenii din aceste zone vor fi mâhniți. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Compania aeriană low-cost maghiară, deținută de Wizz Air Holdings Plc, a anunțat că renunță la zborurile pe o rută inaugurată recent. Românii din aceste orașe vor fi afectați de hotărârea care se va aplica în curând.

Wizz Air abandonează călătoriile către o destinație deschisă în urmă cu puțină vreme. Oamenii din aceste zone vor fi mâhniți

Wizz Air abandonează călătoriile către o destinație deschisă în urmă cu puțină vreme. Mai exact, firma va suspenda zbourile pe care le-a inaugurat în data de 18 decembrie 2022, după cum se arată deja pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT

Concret, de la finalul lunii aprilie zborurile de pe ruta Craiova – Billund (Danemarca) nu vor mai fi valabile, după ce inițial cele din perioada 16 – 26 martie au fost anulate. Așadar, nu vor mai exista călătorii între cele două aeroporturi.

Ultimele zboruri vor avea loc în data de 24 aprilie 2023, acestea fiind operate până în momentul de față de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică. Din 27 martie oamenii vor putea pleca din Craiova spre orașul danez în fiecare luni și vineri.

ADVERTISEMENT

După toate aceste anulări compania lost-cost maghiară a transmis că va mai opera călătorii din orașul Craiova numai spre 11 destinații din Belgia, Franța, Germania, Italia, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord și Spania.

În altă ordine de idei, cel mai ieftin bilet de avion Wizz Air din Craiova către Billund este pe 3 aprilie 2023. Potrivit zbordirect.com, acesta poate fi achiziționat cu suma de 18 euro, distanța dintre cele două localități fiind de 1.643 km.

ADVERTISEMENT

Wizz Air, zboruri anulate și în alte regiuni

Wizz Air a anulat până acum și alte zboruri, printre regiunile în care românii nu mai pot ajunge aflându-se Chișinău. Acest lucru nu mai este valabil din 14 martie 2023, aceeași situație fiind și în cazul zborurilor sezoniere dintre Iași și Timișoara și Santorini.

Totodată, în a doua parte a lunii martie compania va mai suspenda cinci rute spre și dinspre aeroporturile din București, Cluj Napoca, Iași și Sibiu. De asemenea, pe perioada verii nu vor exista zboruri pe ruta Sibiu – Madrid.

ADVERTISEMENT

Zborul Iași – Bari ar urma să fie oprit pe perioada verii, dar va fi reluat în noiembrie 2023. Ruta Cluj Napoca – Perugia, inaugurată în 18 decembrie 2022, va fi suspendată de la jumătatea lunii mai 2023, după cum arată ultimele informații.

ADVERTISEMENT