Life

Wizz Air reia zborurile spre o destinație turistică populară. Biletele sunt la super ofertă, costă doar 20 de euro

Wizz Air revine la cursele spre un oraș vizitat de multă lume. Costurile pentru un singur zbor sunt mici, de numai 20 de euro.
15.11.2023 | 19:38
Wizz Air reia zborurile spre o destinatie turistica populara Biletele sunt la super oferta costa doar 20 de euro
Wizz Air revine la cursele spre un oraș vizitat de multă lume. Costurile pentru un singur zbor sunt mici, de numai 20 de euro. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Wizz Air reia zborurile spre o destinație turistică populară. Biletele sunt la super ofertă, costă doar 20 de euro. Anunțul a fost făcut în urmă cu foarte puțină vreme și călătoriile urmează să fie operate de luna viitoare.

Wizz Air revine la cursele spre un oraș vizitat de multă lume. Costurile pentru un singur zbor sunt mici, de numai 20 de euro

Wizz Air revine la cursele spre un oraș vizitat de multă lume. Costurile pentru un singur zbor sunt mici, de numai 20 de euro. Compania low-cost are planuri mari pentru persoanele care vor să călătorească în afară.

ADVERTISEMENT

Din data de 14 decembrie 2023 toți cetățenii din Republica Moldova vor ajunge mult mai repede și mai ușor la Milano. Principalul oraș din Italia de Nord este unul dintre cele mai frumoase, indiferent de anotimp.

Zborurile spre aeroportul Milano Malpensa din Chișinău vor fi de două ori pe săptămână De asemenea, compania aeriană urmează să mai opereze curse și din Roma Fiumicino către Chișinău, tot la același interval.

ADVERTISEMENT

Totodată, premierul Dorin Recean, a mai dezvăluit că de luna viitoare Republica Moldova va avea de 3 ori pe săptămână și zboruri de la Londra Luton la Chișinău. Biletele pentru aceste călătorii cu Wizz Air sunt disponibile pe site-ul firmei și prin intermediul aplicației de mobil.

Wizz Air se întoarce în Republica Moldova

„Wizz Air revine în Moldova. Compania low-cost a anunțat că, începând cu luna decembrie, va opera curse pe direcția Chișinău – Roma, Chișinău – Milano și Chișinău-Londra.

ADVERTISEMENT

Revenirea Wizz Air în Moldova este un rezultat al eforturilor noastre constante de a asigura noi conexiuni internaționale pentru toți cetățenii noștri și de a stimula dezvoltarea economică. 

Republica Moldova este o destinație sigură și atractivă. Doar în ultimele 2 luni, pe Aeroportul Internațional Chișinău au început să opereze noi companii aeriene cu curse noi spre Tel-Aviv, Atena și Baku.

ADVERTISEMENT

De asemenea, companiile care deja activează și pe piața avia moldovenească și-au suplinit zborurile și oferă prețuri din ce în ce mai avantajoase pentru pasageri”, a declarat premierul din Republica Moldova, Dorin Recean, scrie unimedia.info.

În aceeași notă, politicianul a ținut să mai precizeze că țara devine din ce în ce mai conștientă de conexiunea cu orașele din Europa. În plus, Guvernul va continua să asigure noi curse pentru toți cetățenii săi.

ADVERTISEMENT