Life

Wizz Air reia zborurile spre o destinație turistică populară. Biletele sunt la super ofertă, costă doar 20 de euro

Wizz Air revine la cursele spre un oraș vizitat de multă lume. Costurile pentru un singur zbor sunt mici, de numai 20 de euro.
15.11.2023 | 19:38
Wizz Air reia zborurile spre o destinatie turistica populara Biletele sunt la super oferta costa doar 20 de euro
Wizz Air revine la cursele spre un oraș vizitat de multă lume. Costurile pentru un singur zbor sunt mici, de numai 20 de euro. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Wizz Air reia zborurile spre o destinație turistică populară. Biletele sunt la super ofertă, costă doar 20 de euro. Anunțul a fost făcut în urmă cu foarte puțină vreme și călătoriile urmează să fie operate de luna viitoare.

Wizz Air revine la cursele spre un oraș vizitat de multă lume. Costurile pentru un singur zbor sunt mici, de numai 20 de euro

Wizz Air revine la cursele spre un oraș vizitat de multă lume. Costurile pentru un singur zbor sunt mici, de numai 20 de euro. Compania low-cost are planuri mari pentru persoanele care vor să călătorească în afară.

ADVERTISEMENT

Din data de 14 decembrie 2023 toți cetățenii din Republica Moldova vor ajunge mult mai repede și mai ușor la Milano. Principalul oraș din Italia de Nord este unul dintre cele mai frumoase, indiferent de anotimp.

Zborurile spre aeroportul Milano Malpensa din Chișinău vor fi de două ori pe săptămână De asemenea, compania aeriană urmează să mai opereze curse și din Roma Fiumicino către Chișinău, tot la același interval.

ADVERTISEMENT

Totodată, premierul Dorin Recean, a mai dezvăluit că de luna viitoare Republica Moldova va avea de 3 ori pe săptămână și zboruri de la Londra Luton la Chișinău. Biletele pentru aceste călătorii cu Wizz Air sunt disponibile pe site-ul firmei și prin intermediul aplicației de mobil.

Wizz Air se întoarce în Republica Moldova

„Wizz Air revine în Moldova. Compania low-cost a anunțat că, începând cu luna decembrie, va opera curse pe direcția Chișinău – Roma, Chișinău – Milano și Chișinău-Londra.

ADVERTISEMENT

Revenirea Wizz Air în Moldova este un rezultat al eforturilor noastre constante de a asigura noi conexiuni internaționale pentru toți cetățenii noștri și de a stimula dezvoltarea economică. 

Republica Moldova este o destinație sigură și atractivă. Doar în ultimele 2 luni, pe Aeroportul Internațional Chișinău au început să opereze noi companii aeriene cu curse noi spre Tel-Aviv, Atena și Baku.

ADVERTISEMENT

De asemenea, companiile care deja activează și pe piața avia moldovenească și-au suplinit zborurile și oferă prețuri din ce în ce mai avantajoase pentru pasageri”, a declarat premierul din Republica Moldova, Dorin Recean, scrie unimedia.info.

În aceeași notă, politicianul a ținut să mai precizeze că țara devine din ce în ce mai conștientă de conexiunea cu orașele din Europa. În plus, Guvernul va continua să asigure noi curse pentru toți cetățenii săi.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie