News

Wizz Air, vești bune pentru români. Compania va opera zboruri către o destinație de top!

Wizz Air a anunțat vești bune pentru români. Compania low-cost va opera zboruri către o destinație de top. Este vorba despre Male, în Insulele Maldive.
22.07.2022 | 22:18
Wizz Air vesti bune pentru romani Compania va opera zboruri catre o destinatie de top
Wizz Air va opera zboruri către Maldive. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Wizz Air Abu Dhabi, subsidiara arabă a companiei aeriene Wizz Air, a anunțat că va inaugura ruta Abu Dhabi – Male (Maldive), din octombrie 2022.

Wizz Air, vești bune pentru români. Compania aeriană va opera zboruri către Maldive

Astfel, de patru ori pe săptămână, Wizz Air va zbura din Abu Dhabi către Insulele Maldive, începând cu data de 4 octombrie 2022, scrie boardingpass.ro.

ADVERTISEMENT

Zborurile dintre capitala Emiratelor Arabe Unite și Male vor fi operate în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică.

De asemenea, compania a mai anunțat că zborurile vor fi operate cu Airbusuri A321neo. Durata zborului dintre Abu Dhabi și Male va fi de aproximativ cinci ore și 10 minute.

ADVERTISEMENT

Românii care vor să meargă în Maldive pot zbura cu Wizz Air din București sau Cluj-Napoca spre Male. Aceștia trebuie să facă o escală în capitala Emiratelor Arabe Unite.

Este important de menționat că Wizz Air nu vinde bilete cu conexiune, astfel că acestea trebuie cumpărate separat.

ADVERTISEMENT

Din București, Wizz Air operează două zboruri pe săptămână spre Abu Dhabi. Din Cluj-Napoca spre capitala Emiratelor există un singur zbor pe săptămână.

Wizz Air a mai anunțat că, în afară de ruta Abu Dhabi – Male, la începutul lunii octombrie 2022 va fi inaugurată și o altă rută, și anume Abu Dhabi – Kuweit City (Kuweit).

ADVERTISEMENT

Din Abu Dhabi, compania low-cost Wizz Air mai zboară spre câteva zeci de destinații din Europa, Asia, Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Și TAROM operează zboruri către Maldive

Compania națională TAROM a anunțat, la finalul anului 2020, că turiștii români pot zbura de la București spre Maldive. 

Compania de stat a anunțat atunci că din ofertă fac parte curse charter din București spre Maldive, una dintre destinațiile exotice preferate ale românilor.

Tot mai mulți români își petrec vacanțele în Maldive, mai ales de Revelion. Anunțul făcut de compania TAROM a fost o adevărată surpriză pentru turiști.

Zborul charter către Maldive a fost organizat de Karpaten de Revelionul 2021. Plecarea din București s-a făcut pe 26 decembrie 2020, zborul fiind complet rezervat atunci.

În afară de charterul operat de TAROM, turoperatorul român a mai efectuat alte șapte zboruri fără escală din București spre Maldive anul trecut, în ianuarie și februarie.

Cursele au fost operate de compania bulgară GullivAir, având Airbusuri A330.

ADVERTISEMENT