Sport

Xavi, furios după eșecul Barcelonei cu Bayern: „Nu e normal ce am pățit… I-am iertat și am plătit pentru asta”

Xavi, antrenorul Barcelonei, a avut o reacție extrem de nervoasă după eșecul cu Bayern Munchen, scor 0-2, din etapa a doua a Ligii Camponilor.
14.09.2022 | 12:18
Xavi furios dupa esecul Barcelonei cu Bayern Nu e normal ce am patit Iam iertat si am platit pentru asta
Antrenorul catalan Xavi nu a digerat prea bine înfrângerea Barcelonei cu Bayern Munchen. foto: hepta
ADVERTISEMENT

Barcelona a pierdut partida cu Bayern Munchen, scor 0-2, în etapa a doua din faza grupelor Ligii Campionilor. După meci, antrenorul catalanilor s-a arătat foarte nemulțumit de rezultatul final, considerând că echipa sa nu merita să piardă disputa de pe Allianz Arena.

Xavi, furios după eșecul Barcelonei cu Bayern: “Am fost mai buni”

Xavi a digerat cu greu eșecul contra campioanei Germaniei și e supărat și pe elevii săi cu au ratat cu mare ușurință câteva ocazii foarte mari în prima parte a meciului:

ADVERTISEMENT

“Cred că fost mai buni din multe puncte de vedere. Am avut mai mult controlul mingii și am stat bine din punct de vedere fizic. I-am iertat și sunt supărat pentru că am dominat, dar am pierdut.

Sunt nervos, dar în același timp mândru. Trebuie să nă ne îmbunătățim.Atunci când îți ierți adversarul în Champions League, plătești. Am fost mai buni decât Bayern azi, dar noi i-am iertat, iar ei nu”, a declarat Xavi.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional spaniol e supărat și că echipa sa a primit gol în urma faze fixe și a unui contraatac, iar scorul nu reflectă deloc realitatea din teren:

“Învățăm din greșeli. Din nefericire, asta este. Nu este normal să pățim ce am pățit la acel corner sau la respectivul contraatac. Scorul de 2-0 pentru Bayern nu reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren, dar asta este Champions League”, a mai adăugat Xavi conform cotidianului Marca.

ADVERTISEMENT

Primul eșec pentru Barcelona în acest sezon

Înfrângerea din Germania e prima din acest sezon pentru formația catalană. Barcelona e pe doi în grupă, la egalitate de puncte cu Inter Milano, care s-a impus în disputa cu Viktoria Plzen.

Formația antrenată de Xavi a mai făcut o remiză, în runda inaugurală din La Liga, 0-0 pe teren propriu cu Rayo Vallecano. În rest, victorii pe linie în campionat. În primul meci din Liga Campionilor, Barcelona s-a impus cu 5-1 contra celor de la Viktoria Plzen.

ADVERTISEMENT

Următorul meci din Champions League pentru formația lui Xavi va fi tot un duel de 5 stele, contra vicecampioanei Italiei, Inter Milano. Partida este programată pe data de 4 octombrie, în Italia. În campionat, Barcelona va evolua contra celor de la Elche, acasă, pe data de 17 septembrie, în ultimul week-end înainte de pauza meciurilor echipelor naționale.

ADVERTISEMENT