Life

Cum a ajuns Xonia de la Survivor România să trăiască în Australia. Drama neștiută din familia artistei

Xonia este una dintre prezențele feminine cu greu de trecut cu vederea de la Survivor România. Toți știu că artista este legată de Australia, însă cum a ajuns să trăiască acolo?
26.12.2021 | 17:50
Cum a ajuns Xonia de la Survivor Romania sa traiasca in Australia Drama nestiuta din familia artistei
Xonia, una dintre faimoasele de la Survivor România 2022. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Xonia, Loredana Sachelaru pe numele din buletin, s-a născut în Australia pe 25 iunie 1983, iar povestea ei de viață este una uluitoare.

Talentata cântăreață pe care publicul o va putea urmări din 16 ianuarie la PRO TV, în show-ul Survivor România, a scos la iveală în urmă cu ceva timp drama care i-a marcat familia, momentele care au marcat-o pe mama ei.

ADVERTISEMENT

Leontina Sachelaru a povestit în urmă cu trei ani cum a început aventura australiană pentru familia ei. Mama Xoniei a povestit cum de au ajuns să se mute taman la celălalt capăt al planetei, acolo unde trăiesc și astăzi.

Cum a ajuns Xonia de la Survivor România să trăiască în Australia. Povestea neștiută a familiei sale

Artista îi mai vizitează pe părinții ei din când în când, aceasta fiind extrem de atașată de România, unde s-a aflat pe perioade din ce în ce mai mari în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Mama Xoniei a povestit că în anii 1980, soțul ei a reușit să fugă din România. Prima oară a ajuns în Iugoslavia, iar de acolo direct în Australia, unde a început de la munca de jos.

Dispariția subită a soțului ei a reprezentat o adevărată dramă pentru familia Sachelariu. Leontina a avut un adevărat șoc atunci când a văzut că bărbatul nu se întorsese acasă, mai ales că avea un bebeluș de 5 luni, pe Ciprian, fratele cântăreței.

ADVERTISEMENT

Leontina Sachelariu, mama cântăreței, a trăit clipe de groază înainte să afle ce e cu soțul ei

„A venit Poliția. Mi s-a spus: unde este și ce știu eu? Am zis că nu știu nimic. Și zice că sunt alte probleme aici. Mi-au zis că soțul a luat o decizie… Ținând la mine foarte mult, a ținut un secret care pentru mine urma să fie un mare ajutor pe viitor.

Am așteptat trei zile până la un semn. Îmi făceam fel și fel de gânduri. Nu știam ce să cred, cum să cred”, a povestit acum trei ani Leontina Sachelariu la Teo Show.

ADVERTISEMENT

După trei zile, soțul i-a dat un semn. A sunat-o și i-a spus că e bine. Atunci era în Iugoslavia și nu putea să spună mare lucru în afară de faptul că o iubește pe ea și pe copilul ei.

Timp de 2 ani, mama Xoniei era urmărită mereu de Securitate. Tatăl Xoniei fusese supus unor munci extrem de grele, iar mama cântăreței și-a pierdut inclusiv locul de muncă, lucrând la fabrica de biscuiți.

Soțul Leontinei a reușit să scape în cele din urmă din Iugoslavia. Acesta s-a urcat în primul avion care era disponibil, ajungând în cele din urmă în Australia. După ceva timp, și mama Xoniei a plecat acolo, în căutarea soțului ei, iar de atunci continuă să trăiască în acea țară.

ADVERTISEMENT