Life

Zanni de la Survivor România, anunț important. Ce dezvăluire neașteptată le-a făcut fanilor

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a făcut un anunț importat pentru fani. Cântărețul a făcut o dezvăluire neașteptată despre planurile sale de viitor.
25.11.2021 | 09:09
Zanni de la Survivor Romania anunt important Ce dezvaluire neasteptata lea facut fanilor
ADVERTISEMENT

Zanni de la Survivor România 2021 le-a comunicat fanilor un anunț important. După o perioadă de absență din mediul online, cântărețul a revenit cu vești bune pentru urmăritori.

Fostul Faimos nu a avut o perioadă bună și a trecut prin stări mai puțin plăcute. Din fericire, acum se simte mai bine și este gata să-și pună în aplicare noile planuri.

ADVERTISEMENT

Tânărul le-a făcut o dezvăluire neașteptată fanilor. Zanni a venit cu vești bune pentru următoarea perioadă și le-a împărtășit și urmăritorilor.

Zanni, câștigătorul Survivor România, anunț important pentru fani. Ce planuri are tânărul

Zannidache a luat o pauză de la rețelele sociale, dar s-a întors de curând în mediul online. Tânărul pregătește surprize pentru cei care îl urmăresc.

ADVERTISEMENT

Momentan, lucrurile nu s-au concretizat, așa că nimic nu este sigur, însă cântărețul va reveni cu alte detalii.

„Vă pup. Am primit niște propuneri pentru următoarea perioadă… nu vă zic încă nimic pentru că nu e încă sigur, dar ne vom bucura maxim dacă se va întâmpla. Vă mulțumesc că sunteți încă aici (cine mai este). 

ADVERTISEMENT

Eu sunt bine, mi-am revenit, am precizat în vlogul meu ce am avut, starea mea nasoală, dar mi-am revenit, și-a început Zanni mesajul.

Zannidache ar vrea să-și deschidă propria afacere în viitor, în cazul în care nu-și va mai câștiga traiul din muzică. Tânărul vrea stabilitate financiară și s-a gândit că cel mai bine ar fi să dețină propriul business, o frizerie.

ADVERTISEMENT

„De pe acum mă gândesc deja să îmi deschid și un business pe lângă hobby-urile mele, pentru că n-am nimic stabil în momentul de față și ‘nu știi când vine ziua în care rămâi fără nimic’, motiv pentru care trebuie să-mi fac o bază financiară, un venit pasiv.

Acum 5 ani, când m-am apucat de frizerie, le-am zis prietenilor mei că va veni ziua când îmi voi lua casa mea și. la un moment dat, îmi voi deschide și frizeria mea. Deci, următoarea etapă a vieții mele va fi asta! Nu știu prea multe despre fondurile europene, dar o să mă interesez și voi încerca să le obțin.

Sper să vina repede momentul în care să vă deschid ușa în frizeria mea, intermediu prin care ne-am putea vedea, am putea sta de vorba și am putea bea o cafea împreună.

Am multe planuri, încă nu știu de unde să încep, încă aștept, încă n-am prea multă experiență în domeniile astea business, dar promit că învăț.

Ăsta sunt eu de acum, asta vreau sa fac și acum v-am spus tot. Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc pentru toată atenția voastră. Love youuuuu”, a fost anunțul lui Zanni de pe Facebook.

Ce planuri mai are Zanni

În afară de frizerie, Zanni le-a mai spus fanilor și despre alte planuri pe care vrea să le materializeze. În curând va înregistra noi melodii, mai ales că nu a lansat ceva nou în ultimul timp.

Cântărețul ar putea să apară în diverse emisiuni, dar încă nu știe sigur, pentru că nu a stabilit nimic.

Zannidache vrea să-și transforme sufrageria într-o cameră de transmisiune de unde să-și monteze jocurile, să transmită live gaming sau să lucreze la diverse proiecte.

„Vreau să-mi transform sufrageria într-o camera de transmisiune împărțită în 3 etape. Prima parte să fie calculatorul (pe care-l voi dota exact cum trebuie pentru o calitate audio/video cât mai bună), de unde fac live-gaming, montez vlogurile ori lucrez altceva pe calculator.

A doua parte va fi mijlocul camerei, care va fi un mini-platou, cu un decor de emisiune (…), loc in care sa pot face si live-uri în care ori vorbesc eu cu voi, ori să am invitați ca într-un podcast.

A treia parte vreau sa fie locul de înregistrat muzica, unde voi pune un alt calculator care va fi exclusiv pentru asta, deci va fi dotat cu ce trebuie pentru a face ceva de calitate, să postez ce vreau și când vreau și cum vreau la mine pe canal.

Dintr-o sufragerie de relaxare, va fi o cameră de transmisiune… Transmisiunea perfecta! cam așa s-ar numi acum ce-mi doresc”, a mai scris Zanni pe rețelele sociale.

Tânărul le-a mulțumit oamenilor care l-au susținut în tot acest timp. Fostul concurent de la Survivor România este determinat și lucrează pentru ca visurile sale să devină realitate.

ADVERTISEMENT