Life
notix pixel id

Zanni de la Survivor România, anunț important. Ce dezvăluire neașteptată le-a făcut fanilor

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a făcut un anunț importat pentru fani. Cântărețul a făcut o dezvăluire neașteptată despre planurile sale de viitor.
25.11.2021 | 09:09
Zanni de la Survivor România, anunț important. Ce dezvăluire neașteptată le-a făcut fanilor
Zanni de la Survivor România, anunț important pentru fani. Tânărul a făcut dezvăluiri neașteptate. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Zanni de la Survivor România 2021 le-a comunicat fanilor un anunț important. După o perioadă de absență din mediul online, cântărețul a revenit cu vești bune pentru urmăritori.

Fostul Faimos nu a avut o perioadă bună și a trecut prin stări mai puțin plăcute. Din fericire, acum se simte mai bine și este gata să-și pună în aplicare noile planuri.

Tânărul le-a făcut o dezvăluire neașteptată fanilor. Zanni a venit cu vești bune pentru următoarea perioadă și le-a împărtășit și urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

Zanni, câștigătorul Survivor România, anunț important pentru fani. Ce planuri are tânărul

Zannidache a luat o pauză de la rețelele sociale, dar s-a întors de curând în mediul online. Tânărul pregătește surprize pentru cei care îl urmăresc.

Momentan, lucrurile nu s-au concretizat, așa că nimic nu este sigur, însă cântărețul va reveni cu alte detalii.

ADVERTISEMENT

„Vă pup. Am primit niște propuneri pentru următoarea perioadă… nu vă zic încă nimic pentru că nu e încă sigur, dar ne vom bucura maxim dacă se va întâmpla. Vă mulțumesc că sunteți încă aici (cine mai este). 

Eu sunt bine, mi-am revenit, am precizat în vlogul meu ce am avut, starea mea nasoală, dar mi-am revenit, și-a început Zanni mesajul.

ADVERTISEMENT

Zannidache ar vrea să-și deschidă propria afacere în viitor, în cazul în care nu-și va mai câștiga traiul din muzică. Tânărul vrea stabilitate financiară și s-a gândit că cel mai bine ar fi să dețină propriul business, o frizerie.

„De pe acum mă gândesc deja să îmi deschid și un business pe lângă hobby-urile mele, pentru că n-am nimic stabil în momentul de față și ‘nu știi când vine ziua în care rămâi fără nimic’, motiv pentru care trebuie să-mi fac o bază financiară, un venit pasiv.

ADVERTISEMENT

Acum 5 ani, când m-am apucat de frizerie, le-am zis prietenilor mei că va veni ziua când îmi voi lua casa mea și. la un moment dat, îmi voi deschide și frizeria mea. Deci, următoarea etapă a vieții mele va fi asta! Nu știu prea multe despre fondurile europene, dar o să mă interesez și voi încerca să le obțin.

Sper să vina repede momentul în care să vă deschid ușa în frizeria mea, intermediu prin care ne-am putea vedea, am putea sta de vorba și am putea bea o cafea împreună.

ADVERTISEMENT

Am multe planuri, încă nu știu de unde să încep, încă aștept, încă n-am prea multă experiență în domeniile astea business, dar promit că învăț.

Ăsta sunt eu de acum, asta vreau sa fac și acum v-am spus tot. Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc pentru toată atenția voastră. Love youuuuu”, a fost anunțul lui Zanni de pe Facebook.

Ce planuri mai are Zanni

În afară de frizerie, Zanni le-a mai spus fanilor și despre alte planuri pe care vrea să le materializeze. În curând va înregistra noi melodii, mai ales că nu a lansat ceva nou în ultimul timp.

Cântărețul ar putea să apară în diverse emisiuni, dar încă nu știe sigur, pentru că nu a stabilit nimic.

Zannidache vrea să-și transforme sufrageria într-o cameră de transmisiune de unde să-și monteze jocurile, să transmită live gaming sau să lucreze la diverse proiecte.

„Vreau să-mi transform sufrageria într-o camera de transmisiune împărțită în 3 etape. Prima parte să fie calculatorul (pe care-l voi dota exact cum trebuie pentru o calitate audio/video cât mai bună), de unde fac live-gaming, montez vlogurile ori lucrez altceva pe calculator.

A doua parte va fi mijlocul camerei, care va fi un mini-platou, cu un decor de emisiune (…), loc in care sa pot face si live-uri în care ori vorbesc eu cu voi, ori să am invitați ca într-un podcast.

A treia parte vreau sa fie locul de înregistrat muzica, unde voi pune un alt calculator care va fi exclusiv pentru asta, deci va fi dotat cu ce trebuie pentru a face ceva de calitate, să postez ce vreau și când vreau și cum vreau la mine pe canal.

Dintr-o sufragerie de relaxare, va fi o cameră de transmisiune… Transmisiunea perfecta! cam așa s-ar numi acum ce-mi doresc”, a mai scris Zanni pe rețelele sociale.

Tânărul le-a mulțumit oamenilor care l-au susținut în tot acest timp. Fostul concurent de la Survivor România este determinat și lucrează pentru ca visurile sale să devină realitate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri