Life

Zanni, pericolul numărul 1 pentru Faimoși la Survivor România. Dezvăluire din culisele emisiunii

24.03.2021 | 18:25
Zanni pericolul numarul 1 pentru Faimosi la Survivor Romania Dezvaluire din culisele emisiunii
ADVERTISEMENT

Zanni este pericolul principal pentru schipa Faimoșilor. Musty a dezvăluit ce face, de fapt, acesta în culisele emisiunii.

Musty a fost eliminat de la Survivor România 2021 în data de 14 martie. Războinicul a făcut mai multe declarații despre relațiile dintre concureți și a povestit cine face legea în echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

De-a lungul emisiunii, Zanni a avut nenumărate conflicte cu mulți dintre coechipierii săi. Chiar dacă este unul dintre cei mai buni concurenți, atitudinea i-a adus mari probleme.

Zanni, pericolul numărul 1 pentru Faimoși la Survivor România. Dezvăluire din culisele emisiunii

La un punct, Zanni chiar a recunoscut că a pus la cale o strategie prin care Elena Marin să fie eliminată. El a vrut ca echipa să piardă intenționat jocul pentru imunitate pentru a o propune pe tânără la eliminare. Totuși, acesta a eșuat în încercarea sa, ceilalți membri nu au cooperat.

ADVERTISEMENT

Ulterior, acesta l-a amenințat cu eliminarea pe Cătălin Moroșanu. Se pare că Faimosul face legea între coechipieri, iar cine nu-i intră în grații are toate șansele să plece acasă. În schimb, cine este de partea lui are parte de sprijin.

Acest lucru a fost observat și de Musty. Fostul Războinic a povestit într-un, interviu pentru Click, că Zanni este maestul strategiilor de acest fel în comperiția din acest an.

ADVERTISEMENT

„Da, sunt, (n.r. – strategii în concurs) este o competiție și fiecare, la final, va trage pentru sine. Cred că Zanni este maestrul strategiilor, pentru că el așează lucrurile într-un fel în care să iasă bine, inclusiv conflictele, situațiile,” a declarat acesta.

„Este un joc psihic. Dacă reușești să dărâmi anumite lucruri, situațiile vor crea anumite tensiuni. Pentru unii este un show, pentru alții o aventură de supraviețuire sau un joc sportiv. Însă este un show de televiziune și la final important este să te împaci cu tine și cu cei din jurul tău,” a adăugat.

ADVERTISEMENT

În plus, Musty a mai explicat și că psihicul este mai important decât partea sportivă în competiție, iar cel care se va dovedi mai puternic la acest capitol are toate șansele să iasă învingător. Fostul Războinic a mai declarat că își dorește ca unul dintre foștii săi coechipieri să fie marele câștigător.

ADVERTISEMENT