Life

Zanni și Ana Porgras de la Survivor România, filmați în pat. Videoclipul care spune totul despre ei

28.03.2021 | 21:52
Zanni si Ana Porgras de la Survivor Romania filmati in pat Videoclipul care spune totul despre ei
Zanni și Ana Porgras de la Survivor România, împreună înainte de emisiune? Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zanni și Ana Porgras au petrecut împreună momente intime înainte să devină concurenți la Survivor România! Pe pagina de Youtube a concurentului a apărut un videoclip care spune totul despre relația de prietenie (?) dintre cei doi.

Filmulețul a fost înregistrat în preajma sărbătorilor de iarnă, înainte ca Zanni și Ana să plece în Republica Dominicană, semn că între cei doi exista dinainte de emisiune o legătură specială.

ADVERTISEMENT

În clipul care a apărut pe Youtube pe 25 martie se poate vedea cât de lejeri sunt cei doi, cât de comozi și confortabili se simt unul în preajma celuilalt.

Zanni și Ana Porgras, împreună în pat, înainte de Survivor România

Mulți au spus că Zanni și Ana ar fi atrași unul de celălalt, chiar dacă amândoi s-au ferit să recunoască asta în cadrul emisiunii, însă videoclipul care a apărut pe pagina băiatului de suflet al lui Alex Velea ar putea să clarifice totul în ceea ce-i privește.

ADVERTISEMENT

Un prieten din străinătate i-a trimis mai multe dulciuri lui Zanni, iar acesta s-a gândit de două ori înainte să le mănânce, făcând o glumă de față cu Ana Porgras, amintindu-și că și ei spus că nu are încredere să mănânce de la ea.

Este dovada că sunt împreună?

La bustul gol, îmbrăcat doar în pantaloni scurți army, la fel ca Ana Porgras, Zanni s-a simțit destul de bine în compania gimnastei, apropierea fiind atât de mare încât au plimbat dulciurile prin gurile amândurora, semn că sunt mai mult decât obișnuiți unul cu celălalt.

ADVERTISEMENT

Zanni a încercat mai multe alimente cu zahăr (nu faceți și voi la fel acasă!), provocat de Ana, iar motivul pentru care le-a încercat este simplu: a vrut să plece cu câteva kilograme în plus la Survivor România, unde se aștepta să îndure foamea, deci și-a făcut niște rezerve.

Reacțiile de la videoclipul lui Zanni de la Survivor România au fost destul de împărțite. Mulți nu au înțeles cum de Zanni a postat un clip pe 25 martie el fiind în Dominicană, probabil nefiind atenți la începutul clipului, căci tânărul a explicat că filmulețul a fost înregistrat înainte de competiție. Ceea ce a atras însă atenția tuturor este apropierea suspectă de Ana Porgras. Este aceasta dovada că cei doi sunt împreună?

ADVERTISEMENT