Life

Zanni a semnat cu Pro TV pentru Survivor 2022! Ce rol are Faimosul în emisiunea-fenomen

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, va fi implicat și în sezonul care va începe peste doar câteva săptămâni, la Pro TV, Faimosul urmând să se ocupe de o secțiune separată în cadrul proiectului.
20.12.2021 | 13:07
Zanni a semnat cu Pro TV pentru Survivor 2022 Ce rol are Faimosul in emisiuneafenomen
Dupa ce a câștigat Survivor România 2021, Zanni va fi implicat și în următorul sezon al show-ului, difuzat de Pro TV Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat, în exclusivitate, că Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, va fi implicat în cel mai nou sezon al emisiunii, cel pe care Pro TV a reușit să îl fure de la Kanal D.

Zanni a bătut palma cu Pro TV pentru Survivor România 2022

Pro Tv pare că nu s-a mulțumit să ia de la Kanal D cel mai de succes proiect pe care l-a avut postul turcesc în ultimii ani – Survivor România – cu tot cu prezentatorul Daniel Pavel. Conform informațiilor FANATIK, Pro TV a decis să îi propună lui Zanni, cel care a câștigat sezonul 2021, să colaboreze pentru emisiunea Survivor România care urmează să înceapă filmările cât de curând.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, inițial, Zanni a ezitat să confirme, dar, ulterior, și-a asumat faptul că se va implica în proiectul pe care i l-a propus Pro TV, explicând însă că mai sunt de pus la punct o serie de amănunte cu privire la ceea ce va avea de făcut în noul sezon Survivor.

Mai mult chiar, ne-a explicat câștigătorul Survivor România 2021, încă nu a fost stabilit dacă va lucra, pentru Pro TV, din Republica Dominicană, acolo unde se filmează următorul sezon al emisiunii, sau dacă va rămâne în țară să se ocupe de ceea ce va avea de făcut.

ADVERTISEMENT

Ce va face Zanni pentru Survivor România 2022

Zanni va completa proiectul Survivor România 2022 în ceea ce privește partea de online a emisiunii, Pro TV dorind să dezvolte și această latură, pentru a se asigura că emisiunea care a înregistrat un succes fenomenal la Kanal D va avea vizibilitate ridicată și în afara micului ecran.

”O să semnez cu Pro-ul, dar în partea de online. Voi face doar pe online, despre Survivor România. Nu știu dacă voi face de la fața locului (dacă va pleca în Republica Dominicană, n.red.). Momentan nu știu exact ce voi face, dacă merg, dacă nu merg acolo, ce voi prezenta”, ne-a spus, în exclusivitate, Zanni, câștigătorul Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Alegerea lui Zanni ca prezentator pentru emisiunea online care va fi dedicată Survivor România 2022 pare să vină natural, având în vedere de succesul de care s-a bucurat Faimosul în sezonul din acest an, cel pe care, de altfel, l-a și câștigat. În plus, Zanni se bucură de un succes uriaș și în lumea muzicii, mai ales în rândul celor tineri, cei care, natural, sunt înclinați să urmărească canalele online.

Faimoșii de la Survivor România 2022, anunțați

Pro TV a mizat pe figuri cât se poate de cunoscute pentru echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022, cei 12 care vor fi în echipa roșie din Republica Dominicană lucrând, și în trecut, pentru postul din Pache Protopopescu.

ADVERTISEMENT

Astfel, în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022, Pro TV i-a anunțat pe CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Billionera, Elena Chiriac, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Tj Miles. Iar dintre aceștia, mulți au participat la show-uri care au făcut istorie pentru Pro TV, precum Ferma sau Dansez pentru Tine.

Care este marele premiu de la Survivor România 2022

Premiul pus în joc de Pro Tv este de 100.000 de euro, iar cei 12 Faimoși, plus alți concurenți care vor intra pe traseele din Republica Domincană din postura de rezerve, se vor înfrunta cu 12 Războinici, echipa albastră nefiind încă anunțată de producători.

Pro TV a furat emisiunea, prezentatorul și câștigătorul Survivor de la Kanal D

Succesul pe care l-a avut Kanal D cu sezonul 2021 i-a făcut pe cei de la Pro TV să intre în discuții cu producătorii turci ai Survivor România și chiar să obțină de la aceștia dreptul de difuzare al proiectului care se filmează în Republica Dominicană.

La pachet cu emisiunea, Pro TV s-a asigurat că va avea și cele câteva ingredient de succes pentru formatul pe care l-au achiziționat, așa că l-au convins pe Daniel Pavel să fie, în continuare, prezentatorul show-ului. ȘI, mai mult, au reușit să îl convingă pe câștigătorul din 2021, Zanni, să se implice și la Survivor România 2022.

„Așteptările să fie mult mai ajustate publicului și nevoii publicului care s-a rafinat, s-a dus acum către o zonă de excelență chiar și mai mare decât cea care a fost, iar noi o să livrăm asta. Sunt trasee care îți solicită motricități pe care nici nu știai că le ai”, a dezvăluit prezentatorul Survivor România 2022, Daniel Pavel.

Filmările pentru Survivor România, sezonul difuzat de Pro TV vor începe, din informațiile FANATIK, în luna ianuarie a anului 2022, concurenții urmând să plece, după Revelion, spre Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT