Life

Gafă uriașă la Pro TV! Au dezvăluit din greșeală cine e noua eliminare de la Survivor România 2024

Gafă monumentală la Pro TV! Cine este concurentul care pleacă săptămâna aceasta de la Survivor România 2024 și ce ce se întâmplă, de fapt, cu el?
03.04.2024 | 12:00
Gafa uriasa la Pro TV Au dezvaluit din greseala cine e noua eliminare de la Survivor Romania 2024
Cine pleacă acasă de la Survivor România 2024. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Situație fără precedent la Survivor România 2024! Este de necrezut ce se întâmplă săptămâna aceasta cu concurentul eliminat din echipa Faimoșilor și ce se întâmplă, de fapt, după duel.

Situație unica în istoria Survivor România 2024! Ce se întâmplă cu concurentul eliminat la duel

Faimoșii au încă o săptămână grea la Survivor România 2024! După eliminarea cu scandal a Alexandrei Ciomag, Zanni fiind acuzat că nu și-a respectat cuvântul, echipa roșie pierde joc după joc.

ADVERTISEMENT

Tribul vedetelor a pierdut jocul de recompensă de marți, la ștafetă, cu scorul de 10-9. Iar la imunitate nu le surâde norocul. Din contră, Războinicii îi înving rușinos cu scorul de 10-3.

Abia acum intervine surpriza. Căci, conform dezvăluirii făcute de Viperele Vesele, la Survivor România are loc o situație fără precedent. După ce Ștefania Stănilă va câștiga imunitatea individuală, se adeverește vorba „de ce ți-e frică nu scapi”.

ADVERTISEMENT

Andrei Ciobanu și Ana Pal, care săptămâna trecută s-au frământat că o să plece acasă, sunt nominalizați. Luptătoarea de MMA este trimisă la duel de către echipă, iar cântărețul de purtătoarea colanului de imunitate.

Dar… „Duelul va fi câștigat de Ana Pal. Și Andrei Ciobanu va fi eliminat, urmând să revină, la primul joc, în echipa Războinicilor”, a dezvăluit Vipere Visele, creându-se o situație unică în istoria emisiunii la Survivor România 2024.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, al doilea joc de recompensă al săptămânii, o masa all inclusive, va fi câștigat de echipa Faimoșilor. Aceștia vor reuși să se impună în fața Războinicilor cu scorul 7-5.

Cine sunt finaliștii Survivor All Stars

De altfel, din informațiile obținute de FANATIK.RO, filmările Survivor România All Stars 2025 sunt cu mult în avans. Astfel că, după introducerea bizară a lui Andrei Ciobanu din nou în concurs, Faimoșii vor câștiga imunitatea. Artistul ajunge din nou la duel, eliminând-o pe Lola.

ADVERTISEMENT

Iar după petrecerea de unificare, are loc un traseu de noapte în urma căruia Ana Pal, cu o frică pronunțată de apă, este eliminată. Concurenta pierde astfel șansa de a ajunge în finală și de a câștiga marele premiu.

„În noaptea petrecerii de unificare, petrecere care a avut loc la o vilă, la ora 03:30 dimineața, toți cei 12 concurenți, unii chiar în stare de ebrietate, au fost supuși unui traseu de apă. Este cunoscută deja fobia pe care Ana Pal o are față de apă. Rezultatul se știa dinainte de a începe proba”, a menționat Viperele Vesele pe Instagram.

La Survivor România 2024 nu vor mai exista Faimoși și Războinici, tribul unic va purta numele de Los Bandidos, banderolele fiind negre. „Se încearcă o uniformizare/ egalizare la nivelul publicului între Faimoși și Războinici. O încercare de ștergere, în fapt, în memoria publicului a ‘ROȘULUI’, știut fiind că Faimoșii sunt mult mai susținuți de public decât Războinicii. Au mai mulți și mai zgomotoși fani, continuă dezvăluirile.

Cu marea finală care se apropie cu pași repezi, doar 11 concurenți reușesc să rămână la Survivor România 2024, dintre care numai patru Faimoși, cei care au intrat de la bun început în competiție, semn că strategia lor a funcționat.

Prin urmare, în ultima parte a competiției mai ajung: Iancu Sterp, Andrei Ciobanu, Sorin Pușcași, Alex Delea, Robert Moscalu, Ștefania Ștefan, Alexandra Duli, Zanni, TJ Miles, Ana Porgras și Ștefania Stanilă.

ADVERTISEMENT
Tags: