Life
notix pixel id

Zannidache a revenit în mediul online după o perioadă destul de mare de absență: „Sunt varză. Nu mai știu cine sunt”

Zannidache, câștigătorul Survivor România, a revenit în mediul online după o perioadă destul de mare de absență, dezvăluindu-le fanilor motivul izolării sale.
23.11.2021 | 10:22
Zannidache a revenit în mediul online după o perioadă destul de mare de absență: „Sunt varză. Nu mai știu cine sunt”
Zannidache a povestit de ce s-a retras din atenția publică în ultima lună. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Zannidache a făcut un vlog alături de prietenul său, Sebi Chitoșcă, cu care s-a întovărășit la Survivor România. Trapperul a ieșit din casă după o perioadă în care nu a mai vrut să vadă pe nimeni, în care s-a simțit pierdut.

Chiar câștigătorul Survivor a recunoscut că nu a fost într-o perioadă tocmai bună, dar acum și-a revenit și s-a filmat alături de fostul fotbalist.

La ieșirea din bloc, Zanni le-a spus fanilor că a intrat într-o stare de angoasă din care nu știa cum să mai iasă. Nu a spus ce i-a provocat această debusolare, însă a vrut să îi liniștească pe fani, arătându-le că este bine, viu și întreg.

ADVERTISEMENT

Zannidache a ieșit din bârlog: „Mă pierdusem. Sunt varză”

„Intrasem într-o ceață. Într-o umbră. Mă pierdusem. Intru în momente din astea de mă pierd total. Sunt varză. Nu mai știu cine sunt, ce vreau. Am avut o discuție cu mine în Uber.

Nu e deloc rău să fii capabil să-ți dai singur răspunsuri. Nu sunt singurul care trece prin momente din astea. Sunt convins că poate vă regăsiți în momentele mele. M-au plictisit toți. Cu trendurile lor. Toți ratații”, a declarat Zannidache pe vlogul postat pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Zanni a mai spus că în ultimul timp nu s-a mai simțit iubit și înțeles, cu toate că lumea știe că a avut parte mereu de sprijinul lui Alex Velea.

Velea nu îl mai urmărește pe Zanni pe Instagram

Suspiciunea că s-ar fi produs o ruptură între Velea și Zanni pare să fie confirmată subtil de cântăreț, având în vedere că el însuși susține că s-a săturat de trendurile muzicale și de lucrurile care i se solicită, ba chiar că e sătul de actuala generație.

ADVERTISEMENT

„Mă duc Dracului rău de tot”, a zis Zanni înainte să intre în casa lui Sebi Chitoșcă. Fanii cântărețului s-au îngrijorat destul de tare pentru el, mai ales că în ultima perioadă puținele lucruri pe care le-a postat aveau o tentă dramatică.

Urmăritorii lui Zanni au observat că trapperul nu îl mai pomentește deloc pe Alex Velea, ba chiar tăticul de la Golden Boy Society nu îl mai are la Follow pe cel pe care l-a crescut din punct de vedere muzical. Rămâne de văzut dacă e doar o divergență trecătoare între Velea și Zanni ori sunt niște simple speculații de moment.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri