Life

Zannidache promite spectacol înainte de meciul de box cu CipiRAW: „El a fost cel care m-a provocat”

Trapperul Zannidache se antrenează din greu înainte de meciul de box cu influencerul CipiRAW, care va avea loc în cadrul galelor RXF din 27 septembrie 2022.
26.07.2022 | 13:03
Zannidache promite spectacol inainte de meciul de box cu CipiRAW El a fost cel care ma provocat
Zannidache intră în lupta RXF cu CipiRAW, pe 27 septembrie 2022
ADVERTISEMENT

Zannidache va intra în ring pe 27 septembrie cu CipiRAW! Trapperul se pregătește intens pentru meciul vieții sale.

Zannidache, gata de luptă: „O să fie spectacol”

Câștigătorul Survivor România, sezonul 2, promite să facă spectacol în toamnă, iar pentru asta se antrenează asiduu.

ADVERTISEMENT

Zanni este destul de emoționat înainte de meciul de box, însă, cu toate acestea, speră să nu se dezamăgească în primul rând pe el. Unul dintre dezavantaje ar fi greutatea cântărețului, fiind mai ușor cu 8 kilograme decât influencerul CipiRAW.

Artistul a făcut o scurtă declarație pentru FANATIK legat de acest meci important, unul pe care îl așteaptă mai ales fanii săi.

ADVERTISEMENT

„Mă antrenez. O să fie spectacol. Nu vreau să dau foarte multe detalii, dar o să fie spectacol. CipiRAW a fost cel care m-a provocat, nu eu pe el. Eu am acceptat provocarea. E vorba și de o sumă de bani aici”, a declarat Zannidache pentru FANATIK.

Cântărețul a stat de vorbă cu Cipi de curând, într-o confruntare verbală, de data asta, în care a spus că s-a interesat care sunt cotele de la casele de pariuri legate de lupta celor doi.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să intru în ring pentru doi lei”

Favorit la această oră pare să fie Cipi, însă nu se știe niciodată ce surprize poate să ofere Zannidache. În dialogul pe care l-a purtat cu Cipi pe Youtube, Zanni a dezvăluit că influencerul nu a fost prima propunere pe care a primit-o pentru a intra în ring.

În cele din urmă, confruntarea va avea loc între cei doi băieți. „N-am acceptat din prima pentru că așteptam să văd care e suma de bani. Nu pot să intru în ring pentru doi lei. Nu poți să vorbești despre bătaie dacă nu ești calificat pentru treaba asta”, a spus Zanni.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă trapperul va reuși să iasă învingător din duelul pumnilor, asta după ce a dovedit abilități sportive la care nu se aștepta nimeni când era concurent la Survivor România.

Zannidache nu este primul personaj public care intră în cușca MMA. O serie de vedete au acceptat să lupte cu diferite persoane cunoscute din mediul online, printre care Iancu Sterp, Andi Constantin (ex-Burlacul) sau Giani Kiriță.

Bianca Drăgușanu, în ringul MMA?

Printre numele curtate să facă parte din proiectul galelor RXF se numără și Bianca Drăgușanu. Vedeta negociază posibila ei participare la gala din 27 septembrie, cea în care se vor lupta și Zanni cu CipiRAW.

Sebastian Vieru, proprietarul galelor RXF din România, pare să fie extrem de interesat de Bianca Drăgușanu, fosta nevastă a lui Victor Slav cerând o sumă destul de consistentă pentru a se bate în ring cu o altă femeie.

FANATIK a dezvăluit de curând că negocierile între Drăgușanu și Vieru sunt destul de avansate, acesta sperând să o convingă în cele din urmă să accepte oferta.

„Momentan nu este stabilită nici vedeta care va intra cu ea în ring. Suntem în discuții cu câteva fete, dar până nu vom semna contractul cu Bianca nu putem discuta despre adversarul ei. În orice caz, nu pot discuta despre chestiunile financiare ale contractului”, declara Sebastian Vieru pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT