Life

Zannidache s-a luat de ”marțafoii” de pe internet. Ce l-a scos din sărite pe trapper

Zannidache s-a luat de unele ”vedete” ale internetului spunând că nu sunt ceea ce par în viața de zi cu zi. Trapperul s-a dezlănțuit la adresa noilor influenceri!
03.06.2022 | 14:45
Zannidache sa luat de martafoii de pe internet Ce la scos din sarite pe trapper
Zannidache, cântăreț de muzică trap. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Faima este la un click distanță, era rețelelor de socializare aducând în față tot felul de vedete cu sau fără ocupație. De la Instagram până la TikTok, o serie de tineri devin celebri peste noapte, însă nu toți au viața pe care o afișează în mediul online.

Zannidache s-a enervat din cauza personajelor virale din mediul online

Cel puțin asta crede Zannidache, unul dintre cei mai cunoscuți trapperi de la noi. Artistul știe cât de greu i-a fost lui să ajungă unde este. Tânărul a remarcat cu câtă lejeritate unele persoane se fac peste noapte cunoscute, ba chiar au și publicul lor.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul celui de-al doilea sezon al reality-show-ului Survivor România a scris pe contul său de Instagram un text acid la adresa ”marțafoilor” care împânzesc mediul virtual.

Acesta a spus că în spatele imaginii pe care unii o afișează (fără să dea vreun nume) nu este, practic, nimic. Zanni insinuează că mulți dintre tinerii cunoscuți care pe Instagram și TikTok se lăfăie în lux trăiesc la fel de normal ca oricare altă persoană.

ADVERTISEMENT

„Niciunul nu o să vă arate ce frici au, ce griji au”

„Dacă i-ați cunoaște pe toți marțafoii ăștia de pe net, v-ați da seama că nu se ascunde nimic după imaginea ”interesantă” . Imagine pentru care au și ajuns virali.

Misterul te face viral! Pentru asta ajung mulți cunoscuți. Pentru că vă puneți întrebarea: oare așa smardoi, lipsit de griji și plin de bani e ăsta?

ADVERTISEMENT

Niciunul din marțafoii ăștia n-o să vă arate ce frici au, ce griji au sau cine sunt ei cu adevărat”, a scris Zannidache pe Instastory.

Zanni a devenit exterem de cunoscut în urma participării în show-ul Survivor România, în 2021. Acesta a participat pentru o scurtă vreme și în emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cel care i-a descoperit talentul și l-a transformat într-un cântăreț de renume a fost Alex Velea, Zanni cântând pentru o bună bucată de vreme sub labelul „Golden Boy Society”.

 

ADVERTISEMENT