Sport

Zdenek Ondrasek a ajuns în România pentru a semna cu FCSB. Primele declarații ale atacantului ceh

Zdenek Ondrasek a ajuns la Bucureşti şi va semna un contract cu vicecampioana României. Obiectivul este titlul
26.06.2021 | 21:38
Zdenek Ondrasek a ajuns in Romania pentru a semna cu FCSB Primele declaratii ale atacantului ceh
ADVERTISEMENT

Aşa cum a anunţat FANATIK de ieri, Zdenek Ondrasek a aterizat în România în cursul zilei de sâmbătă şi va semna în perioada următoare un contract cu FCSB.

Pe aeroport, cehul a fost destul de rezervat în declaraţii, precizând că vrea mai întâi să-şi pună semnătura pe noua înţelegere.

ADVERTISEMENT

„Sunt bine. Vorbim mâine. Aş fi bucuros să stau de vorbă cu voi, dar vom vorbi mâine, ok? Desigur (n.r. – că vrea să câştige campionatul cu FCSB)! Lăsaţi-mă mai întâi să mă instalez şi să semnez contractul”, a declarat Ondrasek, pe aeroport.

150.000 de euro a plătit Gigi Becali

Zdenek Ondrasek este cu adevărat un transfer pentru FCSB. După cum a anunţat FANATIK, Gigi Becali a plătit 150.000 de euro pentru a se face această mutare, 120.000 către Viktoria Plzen şi 30.000 alte cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Contractul atacantului va fi pe un an, iar, dacă bifează cel puţin 70% din meciurile echipei din sezonul care stă să înceapă, înţelegerea dintre cele două părţi se prelungeşte automat cu încă un an. Salariul lui Ondrasek va fi de 10.000 de euro lunar.

România, a cincea ţară în care va evolua

De-a lungul carierei, Zdenek Ondrasek a mai evoluat pentru Budejovice (Cehia), Caslav (Cehia), Tromso (Norvegia), Wisla Cracovia (Polonia), FC Dallas (SUA) şi Viktoria Plzen (Cehia).

ADVERTISEMENT

Pentru Plzen a jucat în 36 de meciuri, în care a înscris de 7 ori, inclusiv în preliminariile Europa League, în care cehii au disputat două partide.

Ondrasek are şi 7 prezenţe în naţionala ţării sale, pentur care a marcat de două ori. Prima dată, chiar în meciul de debut, a reuşit golul victoriei Cehiei în faţa Angliei, în preliminariile pentru Euro 2020. Al doilea gol a venit la ultima prezenţă, 2-0 cu Slovacia în Liga Naţiunilor.

ADVERTISEMENT
  • 650.000 de euro valorează Zdenek Ondrasek pe transfermarkt.

  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT