News

Zeci de studenți de la Academia de Poliție au ajuns la spital, după ce au primit mâncare cu viermi. „Se aseamănă cu lăturile”

Situație revoltătoare la Academia de Poliție. Studenții primesc mâncare cu viermi. Zeci dintre aceștia au ajuns la spital.
17.11.2023 | 16:23
Zeci de studenti de la Academia de Politie au ajuns la spital dupa ce au primit mancare cu viermi Se aseamana cu laturile
Zeci de studenți de la Academia de Poliție au ajuns la spital. Colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Zeci de studenți de la Academia de Poliție au ajuns la spital, după ce au primit mâncare cu viermi. Tinerii au acuzat probleme digestive, susținând că de vină ar fi alimentele pe care o primesc la cantină.î

Zeci de studenți de la Academia de Poliție au ajuns la spital. Au primit mâncare cu viermi

Acum, reprezentanții Sindicatului Europol vin cu informații despre incident, fiind postate mai multe fotografii în care se poate observa mâncarea alterată. Aceștia spun că deși mulți studenți au ajuns la spital, situația nu s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Sindicatul Europol susține că mâncarea se aseamănă cu cea oferită în lagărele de muncă din perioada comunistă și că studenții de la Academia de Poliție au condiții „mai proaste decât cele ale deținuților din pușcării”.

În fotografiile postate de Sindicatul Europol pe pagina de Facebook, se poate observa cum în mâncarea servită studenților se află viermi. Totodată, sindicaliștii spun că până acum nu au fost luate măsuri după situația apărută în urmă cu două zile.

ADVERTISEMENT

„În meniul primit azi (n.r. joi), la două zile de la declanșarea focarului de infecție, se pot vedea cu ochiul liber larve de viermi în supă sau carne alterată cu miros înțepător.

Nu numai că nimeni din conducerea ministerului nu a luat atitudine față de umilința și riscul bacteriologic existent. Dar și la acest moment bătaia de joc continuă la adresa studenților cărora li se oferă mâncare, ce se aseamănă cu lăturile.

ADVERTISEMENT

Acum poate veți înțelege de ce i s-a vândut gogoși viceprim-ministrului Predoiu cu privire la „beneficiile” militarizării Academiei de Poliție. De fapt scopul celor din linia doi a MAI, este de a băga pumnul în gură studenților. Și de a nu mai ieși mizeria la suprafață”, transmite Sindicatul Europol.

Șobolanii umblă în voie prin curtea instituției

Sindicaliștii susțin că au fost sesizate toate autoritățile, sperând ca de această dată să fie luate toate măsurile necesare. Totodată, în urmă cu câteva ore, Sindicatul Europol a publicat un filmuleț în care se vede cum un șobolan umblă în curtea Academiei de Poliție, pe lângă tomberoane.

ADVERTISEMENT

Potrivit acestora, rozătoarele își fac apariția în zona respectivă de foarte mult timp. Ba chiar, șobolani ar fi ajuns, de-a lungul timpului, și în dormitoarele studenților la Academia de Poliție.

ADVERTISEMENT
Tags: