News

Zelenski este gata să intre în ring cu Putin. “Dacă vrea să dea un pumn, un bărbat adevărat o face singur, nu prin intermediari”

Zelenski este ferm într-un interviu acordat presei franceze: "Nu sunt pregătit să negociez cu Rusia nazistă". Preşedintele Ucrainei îl provoacă în ring pe Vladimir Putin
17.12.2022 | 16:42
Zelenski este gata sa intre in ring cu Putin Daca vrea sa dea un pumn un barbat adevarat o face singur nu prin intermediari
Zelenski e gata să urce în ring cu Vladimir Putin Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Volodimir Zelenski nu vede niciun beneficiu şi nu înţelege sensul conversațiilor telefonice frecvente pe care președintele francez Emmanuel Macron le are cu omologul său rus, Vladimir Putin.

Zelenski spune că Macron vorbeşte degeaba cu Putin

Zelenski le-a acordat un interviu francezilor de la La Chaîne Info, în care şi-a exprimat scepticismul în legătură cu rezultatul deselor discuţii dintre Macron şi Putin.

ADVERTISEMENT

“Emmanuel are dreptul să facă ce vrea, dar asta se întâmplă din 2019. Nu cred că dă roade”, a spus Zelenski în timpul interviului, adăugând că o altă persoană apare în fața lui Macron în timpul fiecărei conversații cu Putin. “O dată există cineva care îi face promisiuni, iar data viitoare vine cu o poziție complet diferită”, a mai adăugat el.

Zelenski a remarcat că, în orice caz, Ucraina este interesată de un singur lucru – eliberarea teritoriilor de sub ocupanții ruși.

ADVERTISEMENT

“Va trebui să vorbim cu o Rusie care este gata să-și respecte interlocutorul, iar asta poate începe prin a ne da înapoi ceea ce ne aparține, în conformitate cu dreptul internațional. Cu o astfel de Rusia aș fi gata să o fac, să negociem,. Dar nu cu Rusia pe care o avem acum – Rusia nazistă”, a declarat preşedintele Ucrainei.

Totodată, în cadrul aceluiaşi interviu, Zelenski a spus că este gata să intre în ring, să se bată cu Vladimir Putin, provocându-l pe liderul rus.

ADVERTISEMENT

“Un bărbat adevărat, dacă vrea să transmită cuiva un mesaj sau dacă vrea să-i dea un pumn în față, să-l lovească, o face singur, nu o face prin intermediari. Eu sunt gata să urc în ring cu Putin, chiar şi mâine”, a mai afirmat Volodimit Zelenski, citat de agenţia ucraineană Unian.

Cât priveşte desfăşurarea ostilităţilor de pe front, comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zalujnîi, a declarat că armata trebuie să avanseze 84 de kilometri, până la Melitopol, pentru a ajunge la granițele administrative cu Crimeea ocupată de ruşi.

ADVERTISEMENT

Eliberarea orașului Melitopol, potrivit lui Zalujnîi, le va permite Forțelor Armate ale Ucrainei să obțină controlul deplin al focului asupra coridorului de uscat și a istmului Crimeei.

ADVERTISEMENT