Sport

Zeljko Kopic, mesaj dur după sancțiunea primită de Dinamo: „Toată lumea vrea asta!”. Ce a spus despre duelul cu Petrolul

Zeljko Kopic a oferit o primă reacție după sancțiunea drastică primită de Dinamo în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. Croatul a prefațat duelul cu Petrolul Ploiești.
30.03.2024 | 18:29
Zeljko Kopic mesaj dur dupa sanctiunea primita de Dinamo Toata lumea vrea asta Ce a spus despre duelul cu Petrolul
Zeljko Kopic a comentat sancțiunea primită de Dinamo. Ce a spus antrenorul despre duelul cu Petrolul. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic nu este de acord sub nicio formă cu sancțiunea primită de Dinamo de la Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF). „Câinii” sunt nevoiți să joace 4 meciuri pe teren propriu fără spectatori după incidentele de la duelul cu UTA Arad (1-0) de pe „Arcul de Triumf”.

Zeljko Kopic, mesaj dur după sancțiunea primită de Dinamo: „Toată lumea vrea asta!”

Dinamo nu se va putea baza pe susținerea galeriei la duelul cu Petrolul Ploiești, luni, 1 aprilie, ora 20:30, în a doua etapă a play-off-ului. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că accesul copiilor este gratuit și că suporterii lui Dinamo vor urmări derby-ul cu Petrolul în Sala Polivalentă din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic consideră că sancțiunea primită de Dinamo este extrem de dură. Antrenorul croat susține că lumea fotbalului din România vrea să vadă stadioanele pline. Totodată, croatul a lansat un mesaj pentru Federația Română de Fotbal.

„E păcat pentru clubul nostru că suntem în această situație, de a juca fără fani, dar sper că vom putea juca câteva jocuri până la finalul sezonului cu spectatori.

ADVERTISEMENT

Pentru mine e o decizie aspră, toată lumea implicată în campionat vrea să vadă stadioane pline, dar din acest punct de vedere, aceste 4 meciuri pentru noi, club, echipă, jucători, suporteri, e foarte dură.

Sper să existe și o altă cale pentru FRF să transmită un mesaj fanilor, dar să înțelegem și situația clubului nostru. Suntem într-o situație în care trebuie să ne adaptăm, am discutat cu jucătorii, nu vrea să se plângă cineva din echipa de această decizie, să găsim scuze, trebuie să fim pozitivi, să fim motivați”, a declarat Zeljko Kopic, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic, înainte de Dinamo – Petrolul: „Au calitate ofensivă, dar știm cum trebuie să jucăm”

Dinamo are nevoie de victorie pe „Arcul de Triumf” cu Petrolul Ploiești. „Câinii” au coborât pe locul 9 în play-out, direct retrogradabil, după victoria celor de la FC Voluntari, scor 1-0 cu Hermannstadt. Dennis Politic va reveni în lot la meciul contra „lupilor galbeni”, după accidentarea din meciul cu Oțelul Galați.

„Fanii nu vor fi la stadion, dar vor fi alături de noi, ei ne susțin, sunt aproape de noi, trebuie să fim pregătiți, să venim cu energie pentru a câștiga meciul.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Petrolul va fi greu, orice duel din play-out va fi greu, Petrolul este o echipă stabilă, au calitate ofensivă, pot crea pericol pe tranziție, știm cum trebuie să jucăm și trebuie să fim la un nivel înalt luni seară pentru a câștiga.

Pentru mine e important că toți jucătorii sunt pregătiți, am avut 27 de jucători la antrenament, e important, echipa e motivată, așteptăm meciul cu interes și sper că toți jucătorii să fie la nivelul așteptat”, a mai spus Zeljko Kopic.

„A fost presiune încă de când am venit. Trebuie să acceptăm și să fim stabili mental”

Antrenorul în vârstă de 46 de ani nu se teme de presiune. Zeljko Kopic a vorbit despre ultimele meciuri din play-out și speră ca Dinamo să se salveze de la retrogradare. „Am auzit că vor veni copiii la stadion, de aceea trebuie să fim motivați suplimentar, să venim cu energie.

A fost presiune încă de când am venit, toate meciurile sunt importante, în aceste 8 meciuri va fi presiune pe noi, trebuie să acceptăm asta, să fim stabili mental, să înțelegem ce cer de la ei.

La finalul sezonului, când vom trage linie, pregătirea fizică, tehnică, toate vor conta în rezultatul final”, au fost cuvintele lui Zeljko Kopic. În sezonul regulat, Dinamo și Petrolul au încheiat la egalitate în tur (1-1), iar la returul de la Ploiești s-a impus Petrolul (1-0).

ADVERTISEMENT
Tags: