Sport

Zeljko Kopic, sincer înainte de Botoșani – Dinamo: „Mă înnebunește că nu am mai câștigat de mult timp”

Zeljko Kopic, antrenorul croat al lui Dinamo știe cât de important este meciul de la Botoșani. Care e marea problemă de la Dinamo.
16.12.2023 | 16:19
Zeljko Kopic sincer inainte de Botosani  Dinamo Ma innebuneste ca nu am mai castigat de mult timp
Zeljko Kopic ar putea fi dat afară de la Dinamo dacă va pierde meciurile cu Botoșani și Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic începe să își pregătească deja pauza de iarnă, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate. Fostul antrenor al lui Dinamo Zagreb a transmis un mesaj clar înainte de FC Botoșani – Dinamo.

Zeljko Kopic știe în ce poziție s-a pus: „Nu e cel mai fericit moment să fii acum la Dinamo”

Zeljko Kopic strânge rândurile înainte de un meci extrem de important cu FC Botoșani: „Asta e realitatea, trebuie să jucăm doar la victorie. O să dau totul pentru victorie, văd că și jucătorii fac asta. Sunt sigur că vom fi la un nivel bun, suficient cât să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Vom încerca să facem pe teren tot ce am pregătit la antrenament. Avem jucători suficienți, Amzăr era important, dar sper ca jucătorii care vor intra să se ridice la un nivel bun”.

Kopic a vorbit pentru prima oară despre lipsa de valoare a unora dintre jucătorii săi: „Jucătorii lui Dinamo simt diferența de nivel dintre Liga 2 și Liga 1, nu e ușor pentru ei”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Dinamo realizează că a ajuns la Dinamo în unul dintre cele mai dificile momente din istoria clubului: „Simt că vor să crească, muncesc mult, în privința asta nu am de ce să mă plâng. Nu e cel mai fericit moment să fii acum la Dinamo. Știm unde suntem și vrem să ieșim din situația asta”.

Zeljko Kopic, completat de Lucas Alves: „Nu am câștigat de mult timp, asta mă înnebunește”

Lucas Alves, unul dintre căpitanii lui Dinamo, a vorbit despre situația grea în care se află echipa: „Trebuie să fim uniți ca să facem un meci bun și să schimbăm situația în care ne aflăm. Nu am câștigat de mult timp, asta mă înnebunește. Nu e normal pentru un club ca Dinamo.

ADVERTISEMENT

Nu e suficient, jucătorii știu asta. Acum e momentul să câștigăm, a trecut prea mult timp. E greu să revenim, dar nu e imposibil. Trebuie să ne apropiem de echipele din fața noastră”, a spus brazilianul la conferința de presă.

Dinamo, salarii de cupele europene, deși e pe loc direct retrogradabil

Robert Niță a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA care e jucătorul cu cel mai mare salariu de la Dinamo: „La Dinamo sunt bani. Hai să terminăm cu asta că nu sunt. Fundașul ăla central pe care-l aduce Burcă și după două antrenamente îi dă și banderola de căpitan de echipă câștigă 12.000 pe lună. Bena.

ADVERTISEMENT

Nu poți să spui că la Dinamo e cam greu. Nu, nu e greu deloc. Că la 12.000 găsești jucători de valoare. Petrolul e pe locul 5 și nu au astfel de salarii și au restanțe de două luni. Deci uite că se poate”.

Cristi Coste a dezvăluit de asemenea ce sume încasează cei mai bine plătiți jucători ai lui Dinamo: „Gonzalo Gregorio și Denis Politic au 8.000 de euro. Dani Iglesias, Abdallah și Neluț Roșu au 7.000 de euro fiecare. Un buget de salarii undeva la 120.000 de euro”. 

ADVERTISEMENT