News

Zi de vineri cu accidente grave în România. Trei morți pe DN1, în Prahova, unul în Brăila. Update

Ziua de vineri, 12 ianuarie, a adus mai multe accidente grave în România. La Brăila, un tânăr a murit, în timp ce în Prahova s-au raportat mai mulți răniți.
12.01.2024 | 15:42
Zi de vineri cu accidente grave in Romania Trei morti pe DN1 in Prahova unul in Braila Update
Vineri, zi cu mai multe accidente grave pe șoselele din țară. Un tânăr a murit în Brăila. Sursa foto: Jurnalul de Brăila / ISU Prahova / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
12-01-2024
13:51

Încă un mort în accidentul de pe DN1

Încă un deces în urma accidentului grav produs, vineri, pe DN1, în Prahova, zona Florești. Șoferul care ar fi fost responsabil pentru producerea evenimentului rutier și-a pierdut viața. Este vorba despre un bărbat de 68 de ani.

Conducătorul auto a decedat la spital, potrivit Agerpres. El a fost preluat, în stare gravă, de un elicopter SMURD. Prin urmare, accidentul s-a soldat cu trei decese, alte două femei fiind găsite fără viață. Una dintre acestea este chiar soția șoferului.

Din primele cercetări, se pare că bărbatul de 68 de ani nu ar fi acordat prioritate unei mașini la volanul căreia se afla un tânăr de 24 de ani. Impactul dintre cele două autoturisme a fost fatal pentru cele trei persoane decedate.

12-01-2024
10:47

Două persoane au murit în accidentul de pe DN1

Două persoane și-au pierdut viața în urma accidentului de pe DN1, de la Floreşti. Alte trei persoane se află în stare gravă, motiv pentru care a fost chemat la faţa locului şi elicopterul SMURD.

ISU Prahova a anunțat că cei trei răniţi în transportaţi la spitalul Județean de Urgență Ploiești, iar o alta persoană urmează să fie preluată de un elicopter SMURD.

Circulația este blocată pe sensul de mers Ploiești-Brașov, fiind dirijată pe DJ 100F, prin orașul Băicoi, iar pe direcția către Ploiești se circulă doar pe banda 1.

Vineri, 12 ianuarie 2024, a fost o nouă zi neagră pe șoselele din România. Au avut loc mai multe accidente grave. Din păcate, s-au raportat multe victime, printre care și un mort.

Vineri, zi cu mai multe accidente grave pe șoselele din țară. Un tânăr a murit în Brăila

Cel mai grav accident din această zi a avut loc în județul Brăila. La ora 07:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 2B, în afara localității Surdila-Greci, a avut loc un grav eveniment rutier.

ADVERTISEMENT

Un tânăr de 34 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, a intrat cu viteză într-un TIR care staționa la o trecere de cale ferată. Victima, din județul Teleorman, nu a avut nicio șansă în urma coliziunii violente.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoutilitarei, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a anunțat IPJ Brăila.

ADVERTISEMENT

Din păcate, tânărul nu a supraviețuit, fiind declarat decesul. În ceea ce-l privește pe șoferul TIR-ului, un bărbat de 44 de ani din județul Prahova, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Circulația se desfășoară alternativ pe un sens de mers”, a mai anunțat poliția.

ADVERTISEMENT

Mai multe persoane încarcerate după un teribil accident în Prahova. Intervine elicopterul SMURD

În jurul orei prânzului, un accident rutier grav a avut loc și pe DN 1, la intersecţia cu DJ 720 Floreşti. Cinci persoane sunt încarcerate. Dată fiind gravitatea evenimentului, la fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD.

Cele mai noi informații spun că 6 persoane au fost implicate în accident. Dintre ele, 5 sunt încarcerate, iar una a fost aruncată în afara autoturismului, pe partea carosabilă. Cea din urmă se afla în stare de inconştienţă, anunţă ISU.

ADVERTISEMENT

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în eveniment au fost implicate două autoturisme. ”Din primele informaţii primite de la faţa locului, în eveniment au fost implicate 2 autoturisme şi cei 5 ocupanţi ai acestora, dintre care 4 sunt încarceraţi. Se intervine pentru extragerea victimelor încarcerate”, a transmis ISU, într-o primă fază.

ADVERTISEMENT