Life

Zi mare pentru Andreea Bălan! Fiica ei a împlinit 5 anișori. Ce cadou superb i-a făcut cântăreața!

Andreea Bălan este astăzi una dintre cele mai fericite mămici din showbiz! Una din fetele sale a făcut 5 anișori.
08.10.2021 | 14:48
Zi mare pentru Andreea Balan Fiica ei a implinit 5 anisori Ce cadou superb ia facut cantareata
Andreea Bălan, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan o sărbătorește astăzi pe fiica ei, care împlinește 5 ani. Cântăreața i-a făcut o surpriză uriașă micuței sale.

I-a cumpărat tortul la care fetița visa de mai multă vreme, unul cu zâne. Îndrăgita artistă a publicat câteva imagini cu tortul pe care l-a făcut cadou fetiței, printre celelalte daruri.

ADVERTISEMENT

Vedetei nu îi vine să creadă cât de repede au trecut primii 5 ani din viața fetei sale cele mari.

Andreea Bălan, tort-surpriză pentru fiica ei, care  a împlinit 5 ani

„5 ani, îți dai seama? Să mergem la grădiniță! Iubita mea! Îți place? Mi-ai zis că vrei tort cu zâne, cu fluturași și să fie zâna mare, zâna șefă. Îți place, iubita mea?”, spune cântăreața în filmulețul în care îi prezintă tortul fetei sale.

ADVERTISEMENT

Andreea a fost la un moment dat chiar mai emoționată decât fiica ei și asta au putut observa fanii în vocea vedetei, care tremura de bucurie, aproape scăpându-i o lacrimă.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a învățat să își împartă timpul între familie și carieră. Ultimii ani s-au transformat într-o alergătură continuă pentru cântăreață, ocupându-se de cele două fete, dar și de proiectele sale în muzică și televiziune.

ADVERTISEMENT

Andreea mai are, după cum spuneam în rândurile de mai sus, o fetiță în vârstă de 2 anișori. Blondina le iubește pe cele două ca pe ochii din cap și le face toate poftele.

Vedeta mai are o fetiță în vârstă de 2 anișori

Fosta membră a trupei Andre nu apare alături de fiicele sale doar pe Instagram, acolo unde îi ține la curent pe fani cu activitățile de zi cu zi, ci și pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Ele au devenit extrem de cunoscute datorită vlogurilor realizate de mama lor. Andreea a început să pună filmulețe amuzante cu fiicele sale pe Youtube la începutul pandemiei de coronavirus.

Vedeta a gătit în starea de urgență împreună cu cele mai importante ajutoare, vegheată îndeaproape de mama ei.

Andreea și rețetele ei au cucerit publicul într-o perioadă în care oamenii nu puteau ieși din casă altfel decât cu o declarație pe proprie răspundere.

După ce măsurile anti-coronavirus s-au mai relaxat, artista s-a întors la meseria ei preferată. A reapărut pe scenă și a scos noi melodii după mai bine de un an de când artiștii nu au putut susține concerte.

 

ADVERTISEMENT