Fotbal international

Zidane a vorbit pentru prima dată după plecarea de la Real Madrid! Ce așteaptă francezul de la viitor

12.06.2018 | 09:04
Zidane a vorbit pentru prima data dupa plecarea de la Real Madrid Ce asteapta francezul de la viitor
ADVERTISEMENT

Tehnicianul francez Zinedine Zidane a vorbit pentru prima dată după plecarea de la echipa Real Madrid. Fostul antrenor al ”galacticilor” a participat la un eveniment organizat de sponsorul Adidas, prilejuit de deschiderea unui teren de fotbal pentru copii la Saint Denis.

Zidane, alături de foștii săi colegi de la naționala Franței, Laurent Blanc, Youri Djorkaeff, Fabien Barthez, Christian Karembeu sau Robert Piresa jucat într-un meci caritabil între Franța care cucerea Campionatul Mondial în 1998 și o selecționată a vedetelor din restul lumii. Evenimentul a marcat 20 de ani de la triumful ”cocoșului galic” în turneul pe care l-au găzduit în acel an.

ADVERTISEMENT

Zidane a vorbit pentru prima dată după plecarea de la Real Madrid: ”Nu știu ce voi face”

”Mă odihnesc și încă nu știu ce voi face în continuare. Cel mai important lucru este decizia pe care am luat-o. Vom vedea ce se va întâmpla în continuare”, a spus Zidane pentru canalul TF1, citat de site-ul europe1.fr.

Zinedine Zidane a vorbit pentru prima dată după plecarea de la Real Madrid și a spus că nu știe ce va face în continuare
Zinedine Zidane a vorbit pentru prima dată după plecarea de la Real Madrid și a spus că nu știe ce va face în continuare

Zinedine Zidane crede că naționala Franței are șanse să câștige Campionatul Mondial în această vară: ”Această echipă are o forță adevărată. Sper că va ajunge cât mai departe și, de ce nu, să câștige Campionatul Mondial”.

ADVERTISEMENT

Zinedine Zidane şi-a anunţat plecarea de la Real Madrid în timpul unei conferinţe de presă organizată joi. Florentino Perez a purtat o discuţie cu antrenorul francez în cursul zilei de miercuri, în urma căreia, Zizou i-a transmis că vrea să plece de la echipă.

Zidane a urmărit finala masculină de la Roland Garros dintre spaniolul Rafael Nadal și spaniolul Dominic Thiem alături de soția sa, Veronique și de fiii săi, Luca și Enzo. Familia Zidane nu putea rata meciul lui Nadal, care s-a declarat fan Real Madrid.

ADVERTISEMENT