Life

Zilele norocoase și zilele ghinioniste, în funcție de data nașterii. Sfaturile lui Mihai Voropchievici

Care sunt zilele tale norocoase, dar cele ghinioniste, în funcție de data nașterii? Mihai Voropchievici a explicat cum aflăm care sunt zilele în care binele e de partea noastră.
15.03.2022 | 15:49
Zilele norocoase si zilele ghinioniste in functie de data nasterii Sfaturile lui Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici, în platoul Teo Show. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Există mai multe moduri de a afla care sunt zilele faste dintr-o săptămână, ori din calendar, potrivit numerologului Mihai Voropchievici. Maestrul runelor a explicat la Teo Show cum aflăm în ce zile ne va merge bine și care sunt datele în care trebuie să ne ferim să facem anumite compromisuri, oricât de bine intenționați am fi.

Zile norocoase și zile ghinioniste, by Mihai Voropchievici

General vorbind, cele mai nefaste zile din săptămână sunt marțea, vinerea și sâmbăta. Voropchievici a explicat de ce. Culmea, lunea, chiar dacă e o zi pe care nu o agreează majoritatea, este cea mai benefică.

ADVERTISEMENT

„Ai 7 zile în săptămână. Marțea o dai deoparte, că e ziua lui Marte, zeul războiului. Una mai rea decât marți este vineri, deși e zi de post și e ziua lui Venus. Ar mai veni sâmbătă, care e a lui Saturn. Faci lucrurile Luni, că e ziua Lunii. Duminica e ziua Soarelui, când strălucești tot ce ai muncit într-o săptămână”, a declarat Mihai Voropchievici la Kanal D.

Numerologul a mai explicat că zilele norocoase se pot calcula în funcție de ziua nașterii. De pildă, dacă ești născut într-o zi de 4, toți multiplii de 4 reprezintă datele tale faste.

ADVERTISEMENT

„Să zicem că ești născut într-o zi de 3. 3, 6, 8, 12 până la 30 sunt zile benefice”, a spus Voropchievici. Lucrurile se schimbă nițel pentru cei născuți într-o zi de 1. „Cei născuți pe 1 au 1, 10, 19 și 28”, a adăugat Voropchievici.

Numerologul a mai spus că persoanele care sunt născute într-o zi de 29, indiferent de luna și anul în care au venit pe lume, au niște calități deosebite. Voropchievici a spus că aceste persoane au calități extrasenzoriale, chiar paranormale.

ADVERTISEMENT

Datele benefice indiferent de ziua nașterii

Există, de asemenea, zile faste valabile pentru toată lumea, dar și zile nefaste, în general, indiferent de datele fiecăruia. Acesta sfătuiește ca oamenii să țină cont de aceste zile dacă vor să realizeze lucruri mărețe.

„Zile faste pentru toți: 1, 3, 7, 9, 10, 12, 16, 17, 20, 21, 22, 27 și 28. Paradoxul e că toate zilele faste fac un total de 13.  Zile nefaste: 2, 5, 11, 13, 15, 18, 30. E cifra lui Dumnezeu Fiul, iar aici 13 este luat ca să le dea peste nas tuturor defetiștilor care nu vor să creadă. Dacă eu gândesc că 1 sau 5 sau 7 sunt negative, așa vor fi”, a mai spus Mihai Voropchievici. Restul zilelor sunt considerate neutre.

ADVERTISEMENT