Sport

Ziua porților deschise la Universitatea Craiova de 1 decembrie: „Este sărbătoare mare pentru România”. Video

Oltenii au avut acces în baza de pregătire a Universității Craiova de 1 decembrie, iar aceștia au sărbătorit Ziua Națională a României pe terenurile din Lunca Jiului.
01.12.2022 | 18:00
Ziua portilor deschise la Universitatea Craiova de 1 decembrie Este sarbatoare mare pentru Romania Video
Universitatea Craiova a deschs porțile bazei de antrenament de 1 decembrie. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

De 1 decembrie, Universitatea Craiova le-a deschis suporterilor porțile de la baza de pregătire „Ilie Balaci”, unde Mirel Rădoi îi pregătește pe „alb-albaștri” pentru derby-ul cu FC U Craiova 1948. Confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco” se va juca sâmbătă, de la ora 19:00.

Universitatea Craiova a deschis porțile bazei de antrenament „Ilie Balaci” de Ziua Națională a României

Oltenii le-au pregătit o supriză suporterilor și i-a primit în baza de pregătire „Ilie Balaci” de Ziua Națională a României. Cu mic, cu mare, fanii „alb-albaștrilor” s-au adunat pe terenurile de antrenament din Lunca Jiului și au sărbătorit împreună.

ADVERTISEMENT

Fanii „alb-albaștrilor” au pășit pe suprafața de joc, unde elevii lui Mirel Rădoi se pregătesc pentru derby-ul cu rivala din oraș, FC U Craiova 1948. Mai mult, suporterii Universității Craiova s-au bucurat de cântece tradiționale și au „încins” o horă pe suprafața de joc.

Oltenii au deschis porțile de la cantonamentul din Lunca Jiului de 1 decembrie
Oltenii au deschis porțile de la cantonamentul din Lunca Jiului de 1 decembrie

 

Autocarul Universității Craiova a fost deschis pentru oltenii, care au putut vedea condițiile în care elevii lui Mirel Rădoi merg la deplasarările din SuperLigă. Chiar dacă vremea nu le-a surâs oamenilor din Bănie, aceasta nu a reprezentat un impediment, pentru suporterii „juveților”.

ADVERTISEMENT

Aceștia au venit într-un număr mare la baza de pregătire „Ilie Balaci”, parcarea din fața bazei, fiind umplută până la refuz. Suporterii Universității Craiova au părăsit locația la 16:00, pentru ca elevii lui Mirel Rădoi să înceapă sesiunea de antrenamente.

Sorin Cârțu, mesaj de Ziua Națională a României: „Este o sărbătoare mare”

Sorin Cârțu a fost prezent la acțiunea pregătită de Universitatea Craiova și le-a transmis la mulți ani, românilor. Președintele formației din Bănie s-a declarat bucuros, pentru numărul mare de suporteri, care au venit în baza de pregătire din Lunca Jiului.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că se bucură că printre suporterii Universității Craiova s-au aflat și copii, care cresc cu dragoastea pentru culorile „alb-albastre”. Oficialul oltenilor a precizat că a sărbătorit 1 decembrie împreună cu angajații formației din Bănie.

„Este sărbătoare mare pentru România. Profit și eu de această ocazie, pentru a transmite la mulți ani, România. La mulți ani, Universității Craiova și pentru toți, care iubesc această echipă. În întâmpinarea acestei zi de sărbătoare am făcut și această acțiune a clubului, cu porțile deschise.

ADVERTISEMENT

Simpatizanții Universității Craiova și copii, care vrem să crească cu spritul și dragoastea pentru Universitatea Craiova, au venit într-un număr mare la antrenament și sper să se simtă bine. Ziua o petrec ca în mod normal, muncind. Am fost împreună și cu angajații clubului la o fasole cu ciolan”, a declarat Sorin Cârțu.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT