Sport

Ziua și oferta pentru cumpărarea FCSB! Anunț de ultimă oră al lui Gigi Becali: „A apărut un prinț arab care dă 100 de milioane!”

Gigi Becali se laudă că a primit o nouă ofertă pentru vânzarea FCSB și a bazei de pregătire a echipei. Dezvăluiri ale omului de afaceri.
04.05.2023 | 18:34
Ziua si oferta pentru cumpararea FCSB Anunt de ultima ora al lui Gigi Becali A aparut un print arab care da 100 de milioane
100 de milioane de euro e ultima ofertă primită de Gigi Becali pentru FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că ofertele de cumpărare a FCSB curg „gârlă”, însă omul de afaceri nu are de gând să ia nicio decizie până la finalul acestui sezon din SuperLiga.

Gigi Becali a lămurit situația lui Thomas Neubert, preparatorul fizic al FCSB: „A încercat și el să ia mai mulți bani”

Patronul FCSB a vorbit despre ultimele vești de la echipă, dar a discutat și de problemele pe care le are CFR Cluj cu jucătorii care sunt nevoiți să plătească TVA pentru salariile încasate: „Până la 300.000 sunt excluși de TVA. Eu nu cred că CFR-ul nu știa sau Balaj. S-a modificat legea, să plătească jucătorul TVA-ul la stat. Să nu rămână la el în buzunar și să nu dea la stat.

ADVERTISEMENT

Trebuie să aibă fiecare jucător un contabil. Nu e ceva grav. E doar diferența aia de penalități, că nu s-a plătit doi ani. Clubul trebuie să-i plătească banii. Este obligația lor, nu a jucătorului, să plătească cu TVA și să îi ceară factură. Dacă nu a emis clubul factură ce să facă jucătorul?”.

Gigi Becali a dezvăluit la Digisport că Thomas Neubert și-a prelungit contractul cu FCSB: „A încercat și el ca orice om să ia mai mulți bani. Nu i-a reușit. El se plângea că mai are puțin și nu știe. I-am făcut contractul pe trei ani. N-am vrut să-i dau prime mai mari. A stat două săptămâni, s-a gândit și a fost foarte mulțumit”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali spune că are o ofertă de la un prinț arab pentru FCSB: „Vreau 100 de milioane de euro”

După anunțul că vrea să se retragă din fotbal și scoate echipa la vânzare, au început aă apară și doritorii pentru preluarea FCSB. Miercuri, Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA ofertele primite de la omul de afaceri arădean Simion Apreutese și de la niște turci, iar joi a mai plusat cu încă un doritor. Un prinț arab, care ar vrea echipa cu tot cu baza de la Berceni.

„Păi stai puțin să văd dacă iau campionatul sau nu. Acum e un prinț arab care a intervenit și vrea cu tot cu bază. Dar vreau 100 de milioane! Eu am avansat o sumă care nu credeam că dă nimeni.

ADVERTISEMENT

Acum e altceva. Nu mai speram la campionat. Erau cinci puncte. Dar acum? Dacă nu iau titlul, o dau. Aici nu e matematică, 2 cu 2 fac 4. Sentimentele se schimbă pentru că sunt în funcție de trăire”.

Gigi Becali a fost surprins de jucătorii săi, dar și de Gică Hagi: „Eu am luat o decizie când nu mă mai gândeam eu că nu câștigăm la Craiova. I-am zis și lui Meme. Noi nu putem să câștigăm la Craiova, e echipă puternică. Ca dovadă, nu prea am meritat.

ADVERTISEMENT

Nu credeam că se împiedică Farul cu Sepsi. Avem doar trei meciuri acasă și unul în deplasare, la o echipă la care jumate din echipă sunt suporterii. Așa spun jucătorii, că e presiune mare”. 

Care e relația dintre Elias Charalambous și Mihai Pintilii? „Nici măcar un milimetru de tensiune”

Patronul FCSB a dezamorsat „bomba” dintre Elias Charalambous și Mihai Pintilii: „Vă dau cuvântul meu de onoare că nu există nici măcar un milimetru de tensiune. Dacă era, vă spuneam. Mie nu mi-e rușine să spun adevărul și nu mi-e rușine de nimic! Sau dacă se ceartă și spun adevărul, cu ce mă afectează? Lasă să știe lumea. 

Burleanu o să zică că a fost avantajată și CFR-ul. Nu putem discuta cazuri ipotetice. Cum să intervin? Charalambous e antrenor, Pintilii știe asta. Între timp s-a impus Charalambous, în așa fel încât Pintilii a înțeles asta și nu a trebuit să îi mai spun eu”.

Gigi Becali a explicat că Malcom Edjouma va merge la celebrul vraci Marijana Kovacevic: „Da, m-a întrebat Meme azi. Dacă Edjouma se duce acolo, o să îl avem la meciul cu CFR-ul. Nu știu dacă o să avem nevoie de el sau nu, dar poate intra în repriza a doua.

Are calități extraordinare, dar acum că mai sunt doar câteva meciuri nu ne mai permitem să riscăm nimic. Trebuie jucători care să participe la faza de apărare. Și un egal acum e bun. Dacă pierzi cu Farul sau CFR, la revedere”, a mai spus patronul FCSB la Digisport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT