Sport

Zlatan Ibrahimovic a scris o nouă carte despre viața sa. Când va avea loc lansarea

La 10 ani distanță de la lansarea autobiografiei, Zlatan Ibrahimovic va fi din nou în librării cu o nouă carte în care își deapănă expriențele vieții.
25.11.2021 | 16:55
Zlatan Ibrahimovic a scris o noua carte despre viata sa Cand va avea loc lansarea
Zlatan Ibrahimovic. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Prima sa carte s-a numit ”Eu sunt Zlatan” și a avut un mare succes de piață, suedezul povestind mai multe întâmplări fantastice din cariera sa de fotbalist.

Atacantul care în octombrie a împlinit 40 de ani nu are de gând să se retragă și vrea să-și prelungească înțelegerea care îi expiră la finalul sezonului cu AC Milan.

ADVERTISEMENT

Cartea lui Zlatan Ibrahimovic se intitulează ”Adrenalina, Istoriile mele ignorate”

Un personaj pe lângă care nu poți trece indiferent, suedezul este ori iubit, ori hulit. Nici nu își dorește altceva și tot ce face pare să fie în alb sau negru. Dar este clar că tot ce a trăit acest uriaș atacant este cu adevărat important.

Iar povestea sa de viață este cu adevărat incredibilă, iar Zlatan Ibrahimovic a decis să-și depene amintirile despre dragoste, fericire și să vorbească despre viitor în noua sa carte intitulată ”Adrenalina, Istoriile mele ignorate”.Zlatan Ibrahimovic carte

ADVERTISEMENT

 

Episodul 2 al vieții controversatului fotbalist a fost scris în colaborare cu jurnalistul şi autorul italian Luigi Garlando de la Gazzetta dello Sport. Cartea va fi lansată la 2 decembrie în librăriile italiene şi o săptămână mai târziu, pe 8 decembrie, în Suedia.

Suedezul dezvăluie că adrenalina îl ține încă în fotbal

Editorul său italian descrie cartea de 272 de pagini ca fiind ”jurnalul unui bărbat de 40 de ani care îşi echilibrează trecutul şi priveşte viitorul în ochi, de parcă ar fi încă un adversar de înfruntat”.

ADVERTISEMENT

În carte, una plină de confidențe și umor, Zlatan Ibrahimovic vorbeşte deschis şi sincer despre fotbal, griji pentru viitor şi arta dificilă de a lăsa adrenalina şi echilibrul să ocupe un loc egal atât în viaţa de zi cu zi, cât şi pe teren.

”Este o carte care vorbește despre evoluția unui ‘zeu al fotbalului’ fără vârstă, dar capabil să se pună la îndoială în fiecare zi. Acceptând schimbarea, fără ipocrizie, cu maturitatea, îndoielile și slăbiciunile care l-au ajutat, și îl ajută în continuare, să fie omul care este astăzi”, scrie publicația italiană Corriere della Sera.

ADVERTISEMENT

Ibrahimovic, model pentru Djokovic

Zlatan Ibrahimovic a împlinit 40 de ani pe 3 octombrie, dar se încăpățânează să joace. Atacantul nu are de gând să se retragă mai devreme de vara lui 2023, atunci când va expira noua sa înțelegere cu AC Milan, pe care o va semna cel mai probabil după sărbători.

Suedezul nu regretă  incidentul cu Cesar Azpilicueta din preliminariile Campionatului Mondial, în urma căruia va fi suspendat pentru primul meci din baraj, deoarece consideră că spaniolul a greșit primul atunci când i-a atacat un coleg.

Tot ce a reușit Inbrahimovic în cariera sa poate fi un model pentru mulți sportivi, iar unul dintre admiratorii săi este liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic. Sârbul a dezvăluit că se asemenea cu Zlatan, considerând că cu cât îmbătrânește, cu atât se simte mai tânăr.

ADVERTISEMENT