Life

Zodia Balanță în luna august 2022. Nativii de aer culeg ce au semănat

Cum va fi luna august 2022 pentru zodia Balanță? Iată cele mai interesante previziuni astrologice pentru nativii de aer. Au parte de bune, dar și de mai puțin bune.
18.07.2022 | 14:43
Zodia Balanta in luna august 2022 Nativii de aer culeg ce au semanat
Zodia Balanță în luna august 2022. Foto: entertales.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță trece prin transformări spectaculoase în luna august 2022. Tot ce își propun cei născuți sub acest semn de aer vor avea parte de surprize uriașe.

Zodia Balanță în luna august 2022: Bătăi de cap, dar și satisfacții

Prima parte a lui august va veni cu ceva mai multe bătăi de cap pentru nativii de aer. Vor face noi pași importanți pentru a ieși în evidență în planul muncii.

ADVERTISEMENT

Se poate spune, fără echivoc, faptul că nativii de aer vor să facă lucruri pe cont propriu. Ideile lor vor deveni din ce în ce mai fezabile, iar undeva până pe 15 august vor veni și primii bani produși de imaginația și strădania lor.

Tot în prima jumătate a lunii august reușesc să refacă anumite relații de prietenie, unele rupte din cauza deficienței de comunicare. Balanțele dau tot ce au mai bun din ele și se poziționează corect de data aceasta în toate raporturile lor.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii august, nativii de aer care sunt singuri au ocazia să cunoască pe cineva cu totul special, să cunoască o persoană cu care în mod normal nu s-ar fi potrivit în alte perioade ale vieții lor.

Nativii de aer își dau seama că s-au maturizat și nu mai judecă pe cei din jur așa ușor. Sunt mai deschiși spre a cunoaște oameni cu povești de viață complet diferite față de ce ar fi putut accepta vreodată. Așadar, în august se înconjoară de persoane cu un background cât se poate de interesant, pe alocuri chiar intrigant.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

De asemenea, este luna în care vor culege ce au semănat. Balanțele care au făcut rău, vor plăti pentru lucrurile mai puțin plăcute. Cele care au acționat corect, vor avea de câștigat.

Zilele norocoase pentru Balanțe sunt 6, 9, 10, 14, 17 și 22 august 2022. Pe 6 și 9, Balanțele primesc niște răspunsuri bune de la autorități. Cele care așteaptă niște avize esențiale pot respira ușurate.

ADVERTISEMENT

10 și 14 august sunt zile bune din punct de vedere financiar. 17 și 22 august le aduce mai multă dragoste.

Zilele ghinioniste pot fi 13, 16 și 19 august. Data de 13 august e marcată de karmă. Li se întoarce binele sau răul făcut, în funcție de caz. Zilele de 16 și 19 august sunt unele proaste pentru călătorii și investiții.

ADVERTISEMENT