Life

Zodia Balanță în luna iulie 2022. Emoții mari pe plan profesional

Zodia Balanță are un iulie 2022 plin de evenimente care mai de care mai solicitante. Nativii de aer vor trece prin niște emoții destul de mari pe plan profesional.
22.06.2022 | 11:11
Zodia Balanta in luna iulie 2022 Emotii mari pe plan profesional
Zodia Balanță în iulie 2022. Foto: my.astrofame.com
ADVERTISEMENT

Luna iulie 2022 vine cu o schimbare de paradigmă pentru persoanele născute în zodia Balanță. Felul în care au obișnuit să trăiască se va schimba. Primele noutăți vor apărea chiar de la începutul lunii, iar acestea vor viza cariera.

Zodia Balanță în luna iulie 2022

Prima jumătate a lunii lui Cuptor aduce proiecte noi pentru Balanțe. Nativii de aer se pun pe treabă și au sprijinul necesar atunci când vor simți că nu vor face față sarcinilor.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 iulie, cei care sunt în căutarea unui job vor avea parte de câteva surprize plăcute. Totul va fi în favoarea lor, doar că sunt niște emoții în plus. Mulți nativi de aer trebuie să învețe din mers anumite lucruri, mai ales că pentru majoritatea se schimbă sectorul în care activează.

Balanțele descoperă că se pricep la anumite treburi de care până acum fugeau. Altele iau lecții sau încep cursuri de formare profesională.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lui iulie aduce o infuzie de energie pentru nativii de aer care erau dominați de lene și superficialitate. Muncesc din greu pentru casă, pentru familie, pentru cățel și purcel. Devin un exemplu pentru cei din jurul lor din multe puncte de vedere.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Balanțe sunt 7, 8, 19, 20, 27 și 30 iulie 2022. Pe 7 și 8 primesc niște răspunsuri importante care vizează munca. Iau decizii bune, însă nu trebuie să se laude prea mult cu succesele lor. Discreția poate fi arma lor secretă.

ADVERTISEMENT

Ziua de 19 iulie aduce bani, iar pe 20 iulie îi vor cheltui pe lucruri la care visau de multă vreme. 27 și 30 iulie sunt date favorabile pentru excursii în afara țării.

Zilele ghinioniste sunt 6, 10, 13, 14, 18 și 25 iulie. Pe 6 și 10, Balanțele trebuie să evite cu orice preț să facă investiții care nu sunt urgente. Riscă să piardă bani.

ADVERTISEMENT

Zilele de 13 și 14 sunt proaste pentru cei care vor să se căsătorească. Pe 18 și 25 iulie există posibilitatea de a se trezi în conflicte străine lor. Ar fi bine să stea în banca lor!

ADVERTISEMENT