Life

Zodia Balanță în luna octombrie 2022. Decizii importante luate în familie

Cum va fi luna octombrie 2022 pentru zodia Balanță? Avem previziunile pentru nativii de aer. A zecea lună a anului va fi una deosebită!
16.09.2022 | 11:13
Zodia Balanta in luna octombrie 2022 Decizii importante luate in familie
Zodia Balanță în luna octombrie 2022. Foto: astrologyseason.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță are un octombrie 2022 destul de multe lucruri de hotărât, mai ales în ceea ce privește legăturile cu familia.

Zodia Balanță în luna octombrie 2022

Prima jumătate a lunii vine cu provocări cu privire la legăturile cu cei foarte apropiați. Se poate schimba tonul și modul de abordare a anumitor persoane. Balanțele nu vor mai lăsa de la ele în discuțiile pe care le au cu ceilalți și nu vor mai ține cont de vârstă ori de așteptările oamenilor.

ADVERTISEMENT

Tot în prima parte a lunii apar o serie de noi oportunități de a face bani, sume destul de importante din surse cu totul neașteptate.

Octombrie este o lună extrem de complicată pentru cei care vor să își rezolve anumite probleme sentimentale. În a doua jumătate a acestei luni, la capitolul dragoste se întrevăd anumite furtuni.

ADVERTISEMENT

Totul se poate suci peste noapte, totul se poate schimba mai ales pentru nativii de aer care au început recent o relație. Lucrurile tind să fie din ce în ce mai anevoioase pentru Balanțele care aleg să fie orgolioase în loc de conciliere.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Balanțe sunt 6, 8, 10, 15, 17, 22 și 26 octombrie. Pe 6 și 8 octombrie vin multe momente deosebite pentru nativii de aer. Vor rezolva câteva probleme care au creat multă nedumerire în familia lor. Totul se clarifică, în cele din urmă!

ADVERTISEMENT

Zilele de 10 și 15 sunt foarte bune pentru acele Balanțe care au de realizat proiecte mărețe. Primesc niște răspunsuri favorabile de la autorități.

Pe 17, 22 și 26 octombrie, nativilor de aer li se recomandă să facă anumite schimbări în viața lor. Pot adopta un nou stil de viață, iar unii chiar se apucă serios să își schimbe garderoba, să merge la sală ori să fie mai atenți la ce și cât mănâncă.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 11, 13, 14, 20, 23 și 29 octombrie. Pe 11 octombrie, nativii de aer pot intra în conflicte cu anumite persoane pe care nu le au la suflet. Nu vor mai tăcea în fața dușmanilor. Apoi, pe 13 și 14, Balanțele riscă să piardă anumite sume financiare din cauza neatenției ori a entuziasmului mult prea mare în legătură cu niște proiecte. 20, 23 și 29 sunt zile nepotrivite pentru cei care vor să călătorească ori să facă investiții majore.

ADVERTISEMENT